Κυνηγάει… πρωτάθλημα και Κύπελλο ο ΠΑΟΚ

Δευτεραθλητής Ελλάδας σε αγωνιστικό επίπεδο είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Κέρκυρα και επικράτησε με σκορ 5-1 μέσα στην Τούμπα. 

Οι Θεσσαλονικείς, ωστόσο, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης και ο Ιβάν Σαββίδης παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κυνηγήσουν...
την υπόθεση των επεισοδίων που σημειώθηκαν στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Το νομικό τμήμα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έχει σηκώσει… μανίκια τις τελευταίες ημέρες, ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για την εκδίκαση της έφεσης στην πρωτόδικη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και την τιμωρία που επιβλήθηκε στους Πειραιώτες (4 αγωνιστικές και 150.000 ευρώ).

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου παρουσιάζεται αποφασισμένος να κυνηγήσει όσο δεν πάει την υπόθεση, αφού θεωρεί πως πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη, όπως τιμωρήθηκε την περσινή σεζόν ο ΠΑΟΚ με αφαίρεση από το φετινό πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, σε αγωνιστικό επίπεδο ο Βλάνταν Ίβιτς καλείται να προετοιμάσει την ομάδα του ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, το ερχόμενο Σάββατο στις 20:30.

Στη διάθεση του Σέρβου προπονητή επιστρέφουν οι Λέοβατς, Σάχοφ, Βαρέλα και Αθανασιάδης, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους στον χθεσινό αγώνα με την Κέρκυρα για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λίγκας. Επίσης, δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για τον Γλύκο, ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις και υπολογίζεται κανονικά από το «ασπρόμαυρο» προπονητικό επιτελείο.