Έτοιμος να κατακτήσει τρόπαια με τον ΠΑΟΚ ο Βαρέλα

Χαρούμενος για όσα έζησε όλα αυτά τα χρόνια στη Στεάουα Βουκουρεστίου δήλωσε ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ...
 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αφρικανός στόπερ στην επίσημη ιστοσελίδα της ρουμανικής ομάδας 

Για τα όσα έζησε στη Ρουμανία: «Ειλικρινά, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έζησα τα τρία αυτά χρόνια στη Στεάουα, νη ταν ένα όνειρο για μένα. Οι έξι πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι για μένα, γιατί υπήρχε μεγάλη κριτική και πολλοί έλεγαν ότι δεν είμαι για το επίπεδο της Στεάουα. Αλλά σιγά-σιγά, οι άνθρωποι που μου έφεραν με βοήθησαν να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και έγινα βασικός στην ομάδα. Κέρδισα πέντε τίτλους, πέτυχα δώδεκα γκολ, νομίζω είναι μία καλή επίδοση. Είμαι περήφανος που φόρεσα τη φανέλα της Στεάουα. Ο σύλλογος με βοήθησε να εξελιχθώ και να ανεβάσω επίπεδο, καθώς υπάρχουν απίστευτοι παίκτες σε χαρακτήρα και επαγγελματισμό. Και όπου υπάρχουν αυτά τα χαρακτηριστικά δεν αργούν να έρθουν οι επιτυχίες». 

Για τους στόχους που έχει με την φανέλα του ΠΑΟΚ: «Έχω υψηλές προσδοκίες, αλλά πρώτα πρέπει να επανέλθω όσο γίνεται πιο γρήγορα, μετά τον τραυματισμό μου στην προετοιμασία της Ολλανδίας. Μετά από αυτό, ελπίζω να παίξω καλά, να έχω καλή απόδοση με τον ΠΑΟΚ και να κερδίσω τρόπαια».