Μίλερ: Καταρρεύσαμε στο τέλος

Την κατάρρευση της Μπάγερν παραδέχτηκε ο Τόμας Μίλερ μετά την ήττα της ομάδας του από την Μπαρτσελόνα (3-0) στον πρώτο ημιτελικό του Champions League.
Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δεν έκρυψε το γεγονός ότι οι Βαυαροί στάθηκαν…

 τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στάθηκε και στις καθοριστικές επεμβάσεις του Μανουέλ Νόιερ.
«Αμυνθήκαμε καλά για αρκετή ώρα απέναντι σε μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα και απρόβλεπτους παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν αρκετά τυχεροί, ενώ σε δύο περιπτώσεις μείναμε στο παιχνίδι χάρη στις επεμβάσεις του Νόιερ», ήταν τα λόγια του 25χρονου, ο οποίος τόνισε ότι δεν περίμενε σε καμία περίπτωση τόσο «βαριά» ήττα.

«Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν καλά στην αρχή, αν και ξέραμε το πόσο δύσκολο είναι να παίξεις σε μια τέτοια έδρα. Σίγουρα, όμως, δεν περιμέναμε ότι θα χάσουμε 3-0», είπε ο άσος των πρωταθλητών Γερμανίας που, στη συνέχεια, ανέφερε ότι πλέον οι πιθανότητες για να προκριθούν στον τελικό είναι ελάχιστες.

«Στο τέλος, όμως, καταρρεύσαμε. Τώρα, όμως, πρέπει να ενωθούμε όλοι μαζί και όχι να ψάξουμε για δικαιολογίες. Πρέπει να δεχτούμε ότι οι πιθανότητες να φτάσουμε στον τελικό είναι πλέον ελάχιστες», δήλωσε ο Μίλερ, που τέλος επισήμανε ότι, παρά τη δυσκολία, η ομάδα του θα τα δώσει όλα στη ρεβάνς.

«Θα είναι συγκλονιστικό αν καταφέρουμε να το «γυρίσουμε», όμως και αρκετά απίθανο. Το μόνο σίγουρο, όμως, είναι ότι θα τα δώσουμε όλα στο Μόναχο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα», κατέληξε.

sport-fm.gr