Η φωτογραφία που θα σας εξοργίσει – Κάνουν την ζωάρα τους οι βουλευτές της ΝΔ

ΛΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.. HAPPY! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ! ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Απουσία από τις συνεδριάσεις της Βουλής- τα έδρανα άδεια εκτός ελαχίστων περιπτώσεων- χωρίς κανείς να τους αφαιρεί από τον μισθό τις…


απουσίες από την δουλειά τους. Κατά τ΄ άλλα τα 6.000 ευρώ συν διάφορα εξτρά πέφτουν ντάγκα-ντάγκα κάθε μήνα.
Για τις λιμουζίνες έπεσαν όλοι σαν τα κοράκια-ελάχιστοι τις αρνήθηκαν.
Είναι ίσως η μόνη επαγγελματική τάξη που πληρώνεται απλά για να εμφανίζεται στις τηλεοράσεις ή να απολαμβάνει την συνοδεία δύο αστυνομικών πουλώντας μούρη στα Κολωνάκια.

Παλαιότεροι συναδελφοί τους τσιμπολογούσαν τα γενναία φιλοδωρήματα του Μιχάλη Χριστοφοράκου ο οποίος απολάμβανε την θέα στα δωροδοκημένα περιστέρια του από την πολυτελή σουίτα του.
Στα χρόνια των μνημονίων με τα 300 ευρώ να αποτελούν μισθό για να ζήσει μια οικογένεια ή να μην πεθάνει ένα ζευγάρι συνταξιούχων, οι Ελληνες βουλευτές απολάμβαναν την πολυτελή ζωή τους υποδυόμενοι τους ρόλους που επέλεγαν.
Μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί-όλοι με δεξιές τσέπες.
Ο Αλέξης Τσίπρας μάταια προσπάθησε να δώσει μια διαφορετική εικόνα για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Τους έδωσε μια ευκαιρία να περάσουν ένα διαφορετικό προφίλ στη κοινή γνώμη.
Την κλώτσησαν εξαιτίας της βουλιμίας για τη κρατική λιμουζίνα.
Ο πρωθυπουργός που έχει έντονο το ένστικτο της πολιτικής επιβίωσης αντιλαμβάνεται ότι οι πολίτες πολύ γρήγορα θα πληρώσουν και τους βουλευτές του κόμματός του με το ίδιο νόμισμα.
Με 6-8.000 μισθό είναι ντροπή και ξιπασμός να δηλώνεις αριστερός και να τσαλαβουτάς με βουλιμία στις αδικαιολόγητες και προκλητικές παροχές που έχουν νομοθετήσει οι ίδιοι οι Ελληνες βουλευτές για τον εαυτό τους.
Το βαρέλι δεν μοιάζει να έχει πάτο.