ΟΑΚΑ για αρχή στην Ευρώπη

kafeneio sp
Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός βγει στην Ευρώπη τη νέα σεζόν είναι πιθανό να δώσει κάποια από τα παιχνίδια του στο ΟΑΚΑ...

O Παναθηναϊκός περιμένει την επόμενη εβδομάδα να επικυρωθεί η αδειοδότηση και η επιστροφή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ωστόσο, το Τριφύλλι έχει ένα σημαντικό θέμα να διευθετήσει και δεν είναι άλλο από την έδρα του.

Το ''Απόστολος Νικολαΐδης'' μπορεί να εξασφαλίσει άδεια για τα προκριματικά των διοργανώσεων, αλλά εκείνη την περίοδο θα είναι σε εξέλιξη οι εργασίες ανακατασκευής της ιστορικής έδρας των Πράσινων. Γι' αυτό τον λόγο, ήδη έχει ληφθεί η απόφαση να παίξει ο Παναθηναϊκός τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις στο ΟΑΚΑ.

Οι οφειλές που υπήρχαν προς το Στάδιο έχουν ρυθμιστεί και ήδη έχει υπάρξει επαφή με την διοίκηση του ΟΑΚΑ, προκειμένου να υπογραφεί σύμβαση για την χρήση του μόνο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τις επόμενες μέρες λοιπόν θα υπάρξει το τελικό ραντεβού των δύο πλευρών για να επικυρωθεί η συμφωνία

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνει εκτός ευρωπαϊκών πλάνων το ''Απόστολος Νικολαΐδης''. Μόλις ο Παναθηναϊκός προχωρήσει στην φάση των ομίλων και έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο ''κλουβί'', το γήπεδο θα χρησιμοποιηθεί κανονικά, γι' αυτό και θα δηλωθεί ως δεύτερη έδρα στην ΟΥΕΦΑ, ώστε το Τριφύλλι να μπορεί να επιστρέψει στην ιστορική του έδρα μόλις ανακαινιστεί.