Mουρίνιο vs... ball boy!

kafeneio sp
Ο Ζοζέ Μουρίνιο προσέφερε σόου στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας καθώς έσπευσε να κάνει ένα πρωτοφανές... κήρυγμα σε ένα ball boy που αργούσε να επιστρέψει τη μπάλα (video)!

Με μόλις λίγα δευτερόλεπτα να απομένουν για το τέλος του αγώνα και την Κρίσταλ Πάλας να είναι μία ανάσα από μία τεράστια νίκη απέναντι στην Τσέλσι, ένα ball boy του γηπέδου θέλησε να βοηθήσει λίγο την ομάδα του Τόνι Πιούλις καθυστερώντας να επιστρέψει τη μπάλα στους παίκτες των φιλοξενουμένων όταν αυτή βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Κάπου εκεί "παρενέβη" ο Ζοζέ Μουρίνιο ο οποίος άφησε την περιοχή μέσα στην οποία επιτρέπεται να βρίσκεται για να δίνει οδηγίες και έτρεξε προς το μέρος του παιδιού, για να του πει κάποια πράγματα στο αυτί και στη συνέχεια να επιστρέψει στη θέση του στο φινάλε.

Αναμφίβολα, το σκηνικό αυτό ήταν από τα highlights της αναμέτρησης, με τον Μουρίνιο να δικαιολογείται λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου, ξεκαθαρίζοντας πως πήρε την πρωτοβουλία για να προστατέψει το παιδί από πιθανή επίθεση παίκτη της Τσέλσι!

"Δεν μου αρέσει τα ball boys να προκαλούν τους παίκτες. Γιατί τελικά συμβαίνει αυτό που συνέβη πέρυσι με τη Σουόνσι όταν ένας παίκτης χάνει λίγο την ψυχραιμία του (σ.σ. ο Αζάρ είχε επιτεθεί πέρυσι σε ball boy) και στη συνέχεια είναι ένοχος για κάτι που δεν είναι πραγματικά.


Νομίζω λοιπόν πως δεν είναι σωστό να εκπαιδεύουμε τα μικρά παιδιά να κάνουν αυτό το πράγμα", δήλωσε αρχικά για το περιστατικό ο τεχνικός των "μπλε" και συνέχισε:

"Του είπα (σ.σ. στο ball boy) να μην το κάνει αυτό επειδή διέτρεχε τον κίνδυνο ένας από τους παίκτες μου να τον χτυπήσει ή να χάσει την ψυχραιμία του. Κάποιος έπρεπε να του το πει αυτό.



Πήγα εκεί για να σταματήσω τον Αθπιλικουέτα επειδή ξέρω πως ο Άθπι είναι ένας πολύ συναισθηματικός τύπος. Φοβόμουν για τον Άθπι μήπως χτυπήσει το παιδί και για αυτό το λόγο πήγα εκεί, για κανέναν άλλο λόγο. 

Και το ξέρει και το παιδί αυτό καθώς αυτό ακριβώς του είπα".