Συνέλαβαν 90χρονη με Αλτσχάιμερ για χρέη στο δημόσιο (video)

Συνέλαβαν 90χρονη με Αλτσχάιμερ για χρέη στο δημόσιο (video)Μία απίστευτη περιπέτεια βίωσε 90χρονη γυναίκα με Αλτσχάιμερ καθώς την συνέλαβαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ επειδή χρωστάει 5.000 ευρώ στο δημόσιο. Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε χαθεί και όταν την βρήκαν άνδρες της αστυνομίας να περιπλανιέται στους δρόμους την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Μετά από έλεγχο που της έκαναν διαπίστωσαν ότι η 90χρονη χρωστούσε 5.000 ευρώ στο δημόσιο και την οδήγησαν στο κρατητήριο. Συγγενικό της πρόσωπο μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και είπε ότι η 90χρονη μεταφέρθηκε στο Δρομοκαΐτειο.

Το θέμα είχε φθάσει μέχρι την Βουλή καθώς ο Γεράσιμος Γιακουμάτος το είχε αναφέρει μέσα στην εβδομάδα. Με αφορμή την σύλληψη ο βουλευτής της ΝΔ επιτέθηκε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια λέγοντας του: «Ρωτάω κύριε υπουργέ: Οι αστυνομικοί έπραξαν νόμιμα, ηθικά όμως; Ή ο υπουργός έχασε τον έλεγχο και δεν γνωρίζει τι γίνεται από κάτω, ή το γνωρίζει» ενώ συμπλήρωσε: ««Αντί να κυνηγά τη γιαγιά που χρωστά 4.000-5.000 ευρώ να βρει αυτούς από τη λίστα Λαγκάρντ».