Νέα απόφαση - κόλαφος κατά ΔΕΗ και κατά μνημονιακής πολιτικής

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

Με πολλή χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Η. ! στην διαμάχη όπου χρειάστηκε επί 13 μήνες να μείνουμε χωρίς ρεύμα εκβιαστικά και χωρίς καμμία προστασία ή στήριξη, ενόσω αναμέναμε αρχικά την εκδίκαση και μετά την έκδοση απόφασης ασφαλιστικών μέτρων για να μην διακοπεί η ηλεκτροδότηση μας, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ’ ΑΡ. 2308/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Η Δ.Ε.Η. ΔΙΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ......
ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ.

Η απόφαση είναι κόλαφος για τους κυβερνητικούς γενικότερα και συγκεκριμενοποιεί και ορίζει με νομολογία και νομοθεσία ΖΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ή ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΑΥΤΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΩΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ – ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ – ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΝΑΞΙΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΜΑΣ.

Αναλυτικά η παρουσίαση της Αποφάσεως και πού μας τοποθετεί ως αντιμνημονιακό μέτωπο όλους αύριο Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 στις 6 μ.μ. στον http://www.vmedia.gr στην εκπομπή μας «Ενώπιον του Ελληνικού Λαού».

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!  ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ! ΖΗΤΩ ΤΟ 120 Σ!
Όλγα & Τάνυα Γεριτσίδου