Για Mega και Antenna δεν υπάρχει επίσκεψη Τσίπρα στην Ιταλία;

MegaΠερίεργα πράγματα συμβαίνουν στη μνημονιακή – μιντιακή Ελλάδα τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα ακόμα και η μονταζιέρα της Λ. Συγγρού να μοιάζει ως παιδική χαρά σε σχέση με τα συστημικά ΜΜΕ. Το να επισκέπτεται όμως ο Έλληνας αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
, Αλέξης Τσίπρας, την Ιταλία, όπου πραγματοποίησε ομιλία σε ανοικτή συγκέντρωση και σήμερα συναντάται με τον Ιταλό πρωθυπουργό, Ενρίκο Λέτα και το Mega και ο Antenna να σφυρίζουν αδιάφορα δεν έχει ξαναγίνει.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πέρα από το γεγονός ότι ηγείται του κόμματος, το οποίο βρίσκεται προ των πυλών σχηματισμού κυβέρνησης στις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν, είναι και υποψήφιος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις ευρωεκλογές της Άνοιξης. Αυτό πέρα από τιμητικό για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσο και για τον Αλέξη Τσίπρα, είναι κάτι το οποίο έχει και θετικό αντίκτυπο για την ίδια τη χώρα. Αυτό όμως φαίνεται ότι ελάχιστα ενδιαφέρει τα κανάλια της πτωχευμένης μιντιοκρατίας, τα οποία επιλέγουν να μη παρουσιάσουν καν την είδηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γαλλικός, ο ιταλικός, αλλά και ο υπόλοιπος διεθνής Τύπος, σχολιάζουν με ιδιαίτερα θετικό τρόπο την ευρωπαϊκή περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα, αλλά στη χώρα της μιντιοκρατίας αυτό δεν θα πρέπει να απασχολεί την επικαιρότητα και τον ελληνικό λαό. Αν βέβαια πάει ο πρωθυπουργός μέχρι την Κεφαλονιά και μάλιστα με εντολή να αλλάξει πορεία το αεροσκάφος μπορεί και να υπάρχουν ειδήσεις για μια ολόκληρη εβδομάδα. Αν πάλι πει κάτι η μονταζιέρα της Λ. Συγγρού τότε αυτό θα αναπαραχθεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Έτσι είναι. Άλλωστε εκλογές πλησιάζουν και οι τηλεοπτικές εκπομπές προετοιμάζονται. Το 2012 δεν είναι μακριά και ο ελληνικός λαός δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου…