Σιωπητήριο για τα δάνεια του ΤΤ ζητά ο Γ. Προβόπουλος απο τον πρωθυπουργό

Την παρέμβαση του πρωθυπουργού για να σταματήσουν οι δημόσιες καταγγελίες περί θαλλασοδανείων απο το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ζήτησε ο Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδας, Γιώργος Προβόπουλος, κατόπιν σχετικού αιτήματος εκπροσώπων των τεσσάρων συστημικών τραπεζών...
Την παραίτησή τους υπέβαλαν 2 μέλη του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητα , μεσούντος του σκανδάλου του ΤΤ. Ανοίγει  σήμερα ο κύκλος των απολογιών για το σκάνδαλο  των αμαρτωλών δανείων  του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.Την πόρτα του  ανακριτή θα περάσει ο πρώην αναπληρωτής  διευθυντής του ΤΤ Μάριος Βαρώτσης. Αύριο απολογείται ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς.

 Στις τουρκικές φυλακές του Μαλτεπέ κρατείται ο Άγγελος Φιλιππίδης, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής σε ξενοδοχείο στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, σε εκτέλεση διεθνούς εντάλματος για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου    Δεν υπάρχει καμία σχέση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, τονίζει σε σχόλιό του ο στενός συνεργάτης του, Γιώργος Ελενόπουλος, με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την υπόθεση του ΤΤ και κάνει λόγο για μια ακόμη προσπάθεια εμπλοκής του κ. Παπανδρέου σε «αμαρτωλές ιστορίες».   Για μείζον  τραπεζικό σκάνδαλο κάνει λόγο  ο ΣΥΡΙΖΑ. Σαφείς οι πολιτικές του διαστάσεις , επισημαίνει ο Πάνος Σκουρλέτης.