Υπογράφει για πέντε χρόνια ο Λεβαντόβσκι!

kafeneio sp
Τη φανέλα της Μπάγερν θα φοράει από το καλοκαίρι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, με τη "Bild" να αποκαλύπτει πως ο άσος της Ντόρτμουντ θα βάλει εντός της ημέρας την υπογραφή του σε 5ετές συμβόλαιο με τους Βαυαρούς....

Το περασμένο καλοκαίρι ήταν ο Μάριο Γκέτσε που έκανε το δρομολόγιο Ντόρτμουντ-Μόναχο, σε λίγους μήνες από τώρα είναι η σειρά του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Όπως αποκαλύπτει η γερμανική "Bild", ο άσος της Ντόρτμουντ ταξίδεψε το Σάββατο από τη Βαρσοβία με προορισμό το Μόναχο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Μπάγερν και εφόσον τις περάσει επιτυχημένα θα υπογράψει με τους πρωταθλητές Γερμανίας και Ευρώπης.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, η συμφωνία των δύο πλευρών θα είναι για πέντε χρόνια ενώ οι ετήσιες οικονομικές απολαβές του "Λέβα" θα φτάνουν τα 11.000.000 ευρώ.


Σημειώνεται πως ο διεθνής Πολωνός φορ υπέγραψε στη Ντόρτμουντ το καλοκαίρι του 2010 και έκτοτε πραγματοποιεί εξαιρετικές σεζόν με τους Βεστφαλούς, ωστόσο δεν δέχτηκε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους "κιτρινόμαυρους" και η Μπάγερν δεν έχασε την ευκαιρία να τον κάνει δικό της από το καλοκαίρι του 2014.