"Ενέδρες, πετροπόλεμος διαιτητολογία"

kafeneio sp
Ο Λϊαμ Λόρενς... ξαφνιάζει και με συνέντευξή του και κάνει απίστευτες καταγγελίες για όσα έζησε στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ..

Παρότι έφυγε με ύμνους για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και την παρουσία του στον "ΠΑΟΚ", ο Λϊαμ Λόρενς μίλησε με τα χειρότερα λόγια για το ελληνικό ποδόσφαιρο κι αυτά που έζησε στην Τούμπα, αλλά και μακριά από αυτή σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "theemeraldexiles.com".

"Από που να αρχίσω; Κάθε φορά που χάναμε ένα παιχνίδι, υπήρχε όλη αυτή η συζήτηση για τη διαιτησία που μας επηρέαζε. Ήταν αρκετά κακό αυτό. 

Επιπλέον κάθε φορά προσευχόμασταν όταν πηγαίναμε στο πάρκινγκ του γηπέδου να μη βρούμε κατεστραμμένα τα αυτοκίνητά μας από τους οπαδούς. Μας περίμεναν απ' έξω, καταστρέφοντας πράγματα. Ήμουν ένας από τους τυχερούς. Το αυτοκίνητό μου δεν είχε πάθει ποτέ τίποτα", τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: "Τα πράγματα ήταν ανεξέλεγκτα κατά καιρούς. 

Οι οπαδοί μας, πετούσαν πέτρες αρκετά συχνά. Υπήρχαν περιπτώσεις που μας περίμεναν απ' έξω και ήθελαν να μπουν μέσα. Η αστυνομία ωστόσο μας βοήθησε και δεν τους άφησε να κάνουν ό,τι θέλουν".

Καταγγελία και για ματς με Ολυμπιακό 

Στη συνέχεια ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ διηγήθηκε μία άλλη απίθανη ιστορία. "Στα εκτός έδρας παιχνίδια ήταν χειρότερα. Μία φορά, επιστρέφαμε από ένα παιχνίδι στην Αθήνα και ξαφνικά πήραμε εντολή από την αστυνομία να πάμε σε ένα απομακρυσμένο χωριό. 

Ο λόγος ήταν πως υπήρχαν οπαδοί του Ολυμπιακού που είχαν αποκλείσει τον δρόμο πιο κάτω και είχαν στήσει ενέδρα στο λεωφορείο μας. Γι' αυτό είχαμε σταθμεύσει σε ένα βενζινάδικο, με την αστυνομία να δίνει εντολή στον οδηγό μας να σβήσει τα φώτα και το ίδιο να κάνει ο κάτοχος του πρατηρίου. Για 2,5 ώρες περιμέναμε εκεί, μέχρι οι οπαδοί του Ολυμπιακού να βαρεθούν και να φύγουν"! 

Και κατέληξε λέγοντας: "Οπουδήποτε αλλού στον κόσμο θα έπρεπε να καταδικαστούν, επειδή αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, αλλά η Ελλάδα και η Τουρκία βρίσκονται μακριά από τα φώτα. Η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ απλά δεν δίνουν δεκάρα. Θα μπορούσε να μας συμβεί το οτιδήποτε".