Τα πολυσυζητημένα πρόσωπα των social media

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρέθηκαν αρκετά πρόσωπα όπως αναδεικνύονται μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης…

Top 10
1 Justin Bieber: Ναρκωτικά, σεξ με ιερόδουλες, ανάρμοστη συμπεριφορά,…

ασέβεια της ιστορίας, ακόμη και παραμέληση κατοικίδιου. Όλα αυτά χρεώνουν στον νεαρό popstar για τη χρονιά που φεύγει.
2 Luis Suarez: Ο αμφιλεγόμενος Ουρουγουανός άσος της Λίβερπουλ κατέκτησε την κορυφή με τα περισσότερα γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.
3 Iain Banks: Ο θάνατος του Σκωτσέζου συγγραφέα σχολιάστηκε στο twitter περισσότερο κι από τον θάνατο της Μάργκαρετ Θάτσερ και τη γέννηση του πρίγκιπα George.
4 Paul Scholes: Πρωταγωνίστησε τόσο στο ντοκιμαντέρ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «Class of ’92 όπως και στα βιβλία των Alex Ferguson και David Beckham.
5 Angelina Jolie: Η διπλή μαστεκτομή της σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
6 Seamus Heaney: Έφυγε σε ηλικία 74 ετών τον Αύγουστο και τα αφιερώματα έπεσαν βροχή μετά θάνατον για τον Ιρλανδό Νομπελίστα ποιητή και θεατρικό συγγραφέα. 
7 Πάπας Φραγκίσκος Α»: Ο πρώτος Αργεντίνος που έγινε ηγέτης της Καθολικής Εκκλησίας χρίσθηκε πρόσωπο της χρονιάς από το περιοδικό Time για το 2013. 
8 William Roache: Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Ken Barlow στη βρετανική σειρά Coronation Street κατηγορείται για επτά σεξουαλικές επιθέσεις σε τέσσερα κορίτσια τη δεκαετία του «60. Αρνήθηκε τις κατηγορίες και αναμένεται να δικαστεί το 2014.
9 James Arthur: Ο νικητής του βρετανικού X-Factor κατέρρευσε και έκλεισε τον λογαριασμό του στο Twitter έπειτα από ομοφυλοφιλικές επιθέσεις που δέχθηκε και μετά τη διαμάχη του με τους Frankie Boyle και Lucy Spraggan.
10 Margaret Thatcher: Το κόστος της κηδείας της εξόργισε αρκετούς και σχολιάστηκε έντονα στο twitter.
ΠΗΓΗ: ΜIRROR