Ιερά Σύνοδος σε εφημερίδα: "Στείλτε μας το ροζ βίντεο του μητροπολίτη"

"Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος , αποφάσισε να αποστείλει επιστολή σε έντυπο, που το τελευταίο χρονικό διάστημα προβαίνει συστηματικά σε αναφορές σχετικά με υποτιθέμενο σκάνδαλο Αρχιερέως της Ελλαδικής Εκκλησίας, τον οποίο δεν κατονομάζει, και να ζητήσει την άμεση υποβολή στην Αρχιγραμματεία της Ιεράς Συνόδου, όλων των σχετικών στοιχείων, προκειμένου να κινήσει αυτόματα τις διαδικασίες που προβλέπονται από τους Ιερούς Κανόνες και τους Νόμους του Κράτους".
Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση της Ιερά Συνόδου που..........
συνήλθε υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου.
Τις τελευταίες ημέρες η εφημερίδα "Ακρόπολη" σε ΄λαθρο με τιτλο «διώξτε τον πρόστυχο ιεράρχη» κάνει λόγο για μητροπολίτες που επικοινώνησαν με την εφημερίδα και οι οποίοι κατέχουν επίσης το επίμαχο βίντεο ενώ μέμφεται τον Αρχιεπίσκοπο προσωπικά πως επιχειρεί να συγκαλύψει το θέμα.
"Φαίνεται όμως ότι τόσο ο ίδιος αλλά και ο Αρχιεπίσκοπος θεωρούν ότι το επίμαχο βίντεο, δεν θα φιλοξενηθεί σε τηλεοπτικό σταθμό ώστε να αναγκασθεί να παραιτηθεί διασυρόμενος»" γράφει η εφημερίδα, που προσθέσει πως "Σε λίγες ώρες θα αντιληφθούν όμως οτι κάνουν λάθος και οι δυο"!
Το δημοσίευμα που χρησιμοποιεί λεξιλόγιο το οποίο ταπεινώνει την Εκκλησία υποστηρίζει ότι ο Αρχιεπίσκοπος συζήτησε με τον μητροπολίτη ακόμη και το ενδεχόμενο παραίτησης του. 
Αναμένουμε να δούμε πλέον αν οι υπεύθυνοι της εφημερίδας ανταποκριθούν στο αίτημα της Ιεράς Συνόδου.