Οι χειρότερες μεταγραφές του καλοκαιριού

kafeneio sp
Διαβάστε ποιες είναι οι 15 χειρότερες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού με βάση τα όσα προσέφεραν στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος...

Με τον πρώτο γύρο να έχει ολοκληρωθεί, βλέπουμε τις καλύτερες και τις χειρότερες μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι με βάση το... μισό του πρωταθλήματος.

Οι 15 πιο άστοχες μεταγραφές 


Νο. 15 Τζον Ίμπε

Όταν υπάρχει περιορισμός στις μεταγραφές, πρέπει οι ξένοι να κάνουν τη διαφορά. Δυστυχώς για τον Άρη σχεδόν καμία μεταγραφή δεν το πέτυχε αυτό. Ο Ίμπε δεν έδωσε κάτι, ενώ είναι έτοιμος να την... κάνει.

Νο. 14 Κάρλος Μερίνο 

Πλούσιο βιογραφικό στην Ισπανία. Παρόλα αυτά στον Πανθρακικό δεν έχει δώσει τίποτα. Είναι για να φεύγει τον Γενάρη...

Νο. 13 Γιαν Μπλάζεκ 

Ξέρει μπάλα αλλά όπως φαίνεται δεν... Εκεί στον Απόλλωνα έπρεπε να ρωτούσαν πρώτα τους ανθρώπους της ΑΕΛ προτού τον πάρουν. Οι αστικοί μύθοι είναι πολλοί...

Νο. 12 Αλέξανδρος Καλογέρης 

Η αλήθεια είναι πως φέτος πιστέψαμε πως θα κάνει καλή σεζόν. Η ομάδα (Παναιτωλικός) του ταίριαζε, μεγάλο ανταγωνισμό δεν είχε, οπότε όλα ήταν υπέρ του. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει κάνει στο δεύτερο γύρο.

Νο. 11 Εμάνουελ Περόνε 

Λίγο οι τραυματισμοί, λόγο οι αποβολές, ε δεν ήθελε και πολύ για να μπει στη λίστα μας. Πρέπει να βρει ομάδα στην οποία θα προσφέρει λίγο χρόνο και ποιοτικό.

Νο. 10 Ντελβίν Εντινγκά 

Περίμεναν πολλά από αυτόν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στη μεσαία γραμμή. Δυναμικός μεν, αλλά πολλά λάθη και πουλήματα της μπάλας. Ο Μίτσελ δεν τον έχει στα βασικά του πλάνα και μάλιστα αποτελεί συνήθως αλλαγή. Ελπίζουν όλοι σε καλό δεύτερο γύρο. Για αγορά; Ούτε λόγος αυτή τη στιγμή.

Νο. 9 Τόνι Μοράλ 

Ήταν ρίσκο η μεταγραφή του. Για την αξία του ούτε λόγος. Δυστυχώς οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να βοηθήσει τον Πλατανιά και γι αυτό φεύγει.

Νο. 8 Φρεντερίκ Νιμανί 

Περίπτωση Μπλάζεκ. Εκεί στον ΟΦΗ δεν ρώτησαν προτού τον αποκτήσουν και τώρα βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο. Αγωνιστικά δεν έδωσε τίποτα.

Νο. 7 Γκόρντον Σίλντενφέλντ 

Σε αυτόν τον Παναθηναϊκό έπρεπε να είχε μεγαλύτερη προσφορά. Όχι πως περιμέναμε τίποτα το ιδιαίτερο (ούτε στον ΠΑΟΚ ήταν καλός), απλά θα μπορούσε να βγει... Μπεργκ.

Νο. 6 Μίροσλαβ Στοχ 

Εκρηκτικό ξεκίνημα, τελείωμα για... ύπνο. Εδώ και δυο μήνες ο Σλοβάκος άσος του ΠΑΟΚ πάει και δεν πάει. Δεν σκοράρει, δεν δημιουργεί, δεν απασχολεί. Κάτι ήξεραν εκεί στην Τουρκία τελικά.

Νο. 5 Μανόλο Μαρτίνεθ 

Ο Λεβαδειακός έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος και ο Ισπανός είναι ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό. Αργός, τραγικές επιλογές, πολλά πουλήματα της μπάλας. Απογοήτευση. 

Νο. 4 Μιχάλης Σηφάκης 

Ήρθε για να γίνει ο βασικός και αναντικατάστατος τερματοφύλακας του Ατρόμητου. Ξεκίνησε βασικός, όμως γρήγορα έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Ο κλασικός Σηφάκης. Πολλές δυνατότητες, αλλά και πολλά λάθη που κοστίζουν βαθμούς. Έχει και βαρύ συμβόλαιο...

Νο. 3 Κριστιάν Τσάβες 

Ισχύει ότι και για τον Στοχ. Δυο φορές βγήκε MVP στο ξεκίνημα όμως στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Πραγματικά κακές εμφανίσεις, ενώ δεν τον άφησαν κάποιοι τραυματισμοί να σηκώσει κεφάλι. Ελπίζουμε σε ένα καλό δεύτερο γύρο. Αν μείνει...

Νο. 2 Σεμπάστιαν Γκρατσίνι 

Στην Αργεντινή έχει καλό όνομα. Δεκάρι παλαιάς κοπής. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολόγησε τις προσδοκίες. Μηδέν γκολ, μηδέν ασίστ, και μείον... ένας προπονητής. Θέλετε κι άλλα;

Νο. 1 Σαμπού Γιαταμπαρέ 

Το χέρι μας στη φωτιά δεν το βάζουμε, αλλά λέγεται πως κόστισε 2.2 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό η μεταγραφή του. Μαζί με τους Εντιγκά, Μεντζανί αποτελούν τις απογοητεύσεις του καλοκαιριού για τους ερυθρόλευκους. Λίγος χρόνος συμμετοχής και μηδενική προσφορά.

Πηγή: sport24.gr