Σε κώμα ο Σουμάχερ..

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα έγινε γνωστό, ότι η κατάσταση του Σουμάχερ είναι κρίσιμη, βρίσκεται σε κώμα και χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο
Ώρες αγωνίας για τον Μίχαελ Σουμάχερ που νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Κυριακής στην πανεπιστημιακή κλινική της Γκρεμόμπλ στη Γαλλία, ύστερα από σοβαρό ατύχημα που είχε, κάνοντας σκι!

Ο 44χρονος Γερμανός, θρύλος της φόρμουλα 1, ήταν για διακοπές στο Μέριμπελ, στις γαλλικές άλπεις μαζί με τον 14χρονο γιο του και γύρω στις 11 το πρωί, κάνοντας σκι σε υψόμετρο 2.700 μέτρων χτύπησε σε έναν βράχο. Αμέσως κλήθηκε ελικόπτερο που τον μετέφερε στο Αλμπερτβίλ (έκανε παλιότερα προετοιμασία εκεί ο ΠΑΟΚ) και στο τοπικό νοσοκομείο, αλλά επειδή η κατάσταση ήταν σοβαρή διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.
Αν και ο Σουμάχερ φορούσε κράνος, υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και το απόγευμα η κατάστασή του επιδεινώθηκε, χωρίς όμως να βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή του. Αυτό ανέφερετο απόγευμα η τοπική εφημερίδα της Γκρενόμπλ „Le Dauphiné Libéré“.
Λίγο αργότερα, πάντως, γαλλικά μέσα ενημέρωσης, όπως το τηλεοπτικό κανάλι BFM TV, μετέδωσε ότι η κατάστασή του είναι σοβαρή, ο Σουμάχερ έχει εγκεφαλική αιμοραγία και αντιμετωπίζει κίνδυνο ακόμη και για τη ζωή του!
Το απόγευμα έφτασε από το Παρίσι ένας φημισμένος Γάλλος νευροχειρούργος, ο οποίος τυγχάνει να είναι φίλος του Σουμάχερ, καθώς τον είχε κουράρει το 1999, μετά από ένα ατύχημα που είχε στην πίστα του Σίλβερστόουν.