O Κρανιδιώτης παραληρεί ξανά στο ΣΚΑΪ: Μιλάω, όπως μιλάω με τους φίλους μου...

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης μίλησε στην εκπομπή "ΣΚΑΪ" του Νίκου Ευαγγελάτου για την επίθεση που εξαπέλυσε κατά του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανάρτησή του στο facebook, δηλώνοντας παράλληλα εθνικιστής.
Το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας είχε γράψει μεταξύ άλλων: "Το σκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τ' αρχ@@@α μου τα δυο...
, μου επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω, γιατί απευθύνομαι στην βάση της ΧΑ, γιατί δηλώνω και είμαι Εθνικιστής, γιατί δεν νοιώθω ΚΑΝΕΝΑ δέος για όλους αυτούς τους μ@@@@ες".

Μεταξύ άλλων, σημειώνει: "Εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές, Φυλάω τις "σφαίρες" μου για τον αληθινό αντίπαλο".

Ο κ. Κρανιδιώτης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, τόνισε ότι επρόκειτο για έναν διάλογο με φίλους στο facebook, όπου συνηθίζεται να μιλούν με πιο ελεύθερο τρόπο.

"'Οταν το κείμενο είναι ενυπόγραφο, σαφώς και εκφράζει εμένα. Το κόμμα εκφράζεται αυθεντικά μόνο από τον πρόεδρό του", είπε χαρακτηριστικά.

Στυ συνέχεια αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με το Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκο, με τον οποίο συζήτησε σε καλό κλίμα.

Ο γνωστός δικηγόρος, τόνισε πως κάποια από τα λεγόμενα του παρερμηνεύθηκαν ώστε να δημιουργηθούν εντυπώσεις, ενώ εξήγησε ότι ήταν στα πλαίσια ενός φιλικού διαλόγου.