Αιματηρή συμπλοκή σε κλαμπ

kafeneio sp
Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ θαμώνων σημειώθηκε στις 06.10 το πρωί μέσα σε κλαμπ επί της οδού Υμηττού 128 στο Παγκράτι. Η συμπλοκή έγινε συγκεκριμένα, έξω από το κλαμπ "Σιδεράδικο".

Τι αναφέρει η Αστυνομία για την αιματηρή συμπλοκή τις πρώτες πρωινές ώρες σε κλαμπ στην περιοχή του Παγκρατίου με έναν σοβαρά τραυματία από πυροβολισμό....

Σύμφωνα με την αστυνομία, στα χέρια ήρθαν θαμώνες του καταστήματος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από πυροβόλο όπλο ένας 23χρονος. Ο νεαρός, υπάλληλος του κλαμπ, δέχθηκε τη σφαίρα στον θώρακα. Τα έως στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι το επεισόδιο ξεκίνησε μέσα στο κλαμπ και συνεχίστηκε στην είσοδο, όπου σημειώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του νεαρού.

Ο ίδιος διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση για εγκλήματα βίας σε αθλητικούς χώρους και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια της συμπλοκής. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό περιστατικό.

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν ο τραυματίας προσπάθησε να επέμβει για να χωρίσει τους διαπληκτιζόμενους ή εάν χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα. Μέχρι τώρα, έχουν γίνει δέκα προσαγωγές.

Εξετάζεται ακόμη το ενδεχόμενο το επεισόδιο να ξεκίνησε από διένεξη μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, χωρίς ακόμη να είναι κάτι επιβεβαιωμένο.