Ψάχνουν γιάφκες και τραπεζικούς λογαριασμούς των Χρυσαυγιτών

Ψάχνουν γιάφκες και τραπεζικούς λογαριασμούς των ΧρυσαυγιτώνΤις γιάφκες της Χρυσής Αυγής όπου κρύβεται βαρύς οπλισμός, αλλά και τους τραπεζικούς λογαριασμούς των συλληφθέντων βουλευτών της Χρυσής Αυγής και του αρχηγού της Νίκου Μιχαλολιάκου ψάχνει η αντιτρομοκρατική...
Τα τελευταία 24ωρα σε Αττική και περιφέρεια γίνονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του οπλισμού, που σύμφωνα με μάρτυρα, διατηρούσε και έχει αποθηκεύσει η Χρυσή Αυγή. Οι έρευνες γίνονται από τις εξειδικευμένες ομάδες της Αντιτρομοκρατικής, οι οποίες, κατά το παρελθόν είχαν εντοπίσει τις γιάφκες μελών τρομοκρατικών ομάδων.

Ο βαρύς οπλισμός που σύμφωνα με τον μάρτυρα φέρεται ότι διαθέτει η Χρυσή Αυγή, χρησιμοποιόταν για την εκπαίδευση μελών της οργάνωσης.

Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλούν καταθέσεις γειτόνων των Ηλία Παναγιώταρου και Χρήστου Παππά, σύμφωνα με τις οποίες οι δύο βουλευτές "άδειασαν" τα σπίτια τους μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ενώ ξεκινούσε η δικαστική διερεύνηση στον Άρειο Πάγο για τη δράση της Χρυσής Αυγής.

Στη μαρτυρική κατάθεση του, πρόσωπο που διέμενε πάνω από το σπίτι του Χρήστου Παππά ανέφερε ότι την περασμένη Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου (ημέρα που διατάχθηκε η δικαστική έρευνα), αιφνιδιαστικά ο βουλευτής με τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους φορτώσανε τα πράγματα από το διαμέρισμά τους στη Μιχαήλ Γρηγορίου, αριθμός 21, σε τρία φορτηγά και μετακόμισαν.

Αντίστοιχα, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια σπιτιού που νοίκιαζε ο Ηλίας Παναγιώταρος στου Παπάγου, ο βουλευτής στις 21 Σεπτεμβρίου εγκατέλειψε το διαμέρισμα χωρίς καμιά προειδοποίηση.