Άντερλεχτ 0-3 Ολυμπιακός !! HL

kafeneio sp
Σίφουνας ο Ολυμπιακός που επικράτησε και διέλυσε τη βέλγικη ομάδα με 0-3.Με τον Μήτρογλου να σκοράρει απ' όλες τις θέσεις και μ' όλους τους τρόπους πετυχαίνοντας χατ-τρικ και τον Ρομπέρτο να κατεβάζει τα ρολά και να αποκρούει πέναλτι για δεύτερο σερί ευρωπαϊκό ματς, ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαία νίκη!Αυτή είναι η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη των Πειραιωτών που αγκαλιάζουν την 3η θέση και κρυφοκοιτάζουν πιο ψηλά....

Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ τα έπαιξε όλα για όλα στο Βέλγιο και βγήκε τελικά νικητής. Ή μάλλον, όχι απλά νικητής αλλά θριαμβευτής, αφού πήρε τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία του στο Champions League.

Ο Ισπανός τεχνικός έπαιξε φουλ επιθετικά, η ομάδα του Πειραιά γλίτωσε αρκετές φορές έχοντας τη τύχη με το μέρος της, όμως με τέτοιο Ρομπέρτο και φυσικά τέτοιο Μήτρογλου, δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει από τις Βρυξέλλες δίχως το τρίποντο της νίκης στις αποσκευές.

Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας δεν πραγματοποίησαν την καλύτερή τους εμφάνιση στο Champions League, όμως ήταν άκρως αποτελεσματικοί, τόσο που δεν τους έχουμε ξαναδεί και δύσκολο να τους ξαναδούμε. Από τις πέντε καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, οι "ερυθρόλευκοι" σκόραραν στις τρεις, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Μήτρογλου! 

Στο 0-1 ο Σαβιόλα του έδωσε ασίστ πάρε-βάλε, στο 0-2 η μπάλα έφτασε στα πόδια του από μια κεφαλιά του Εντινγκά και τελικά κατέληξε στα δίχτυα της Άντερλεχτ, ενώ στο 0-3, ο Φουστέρ του έδωσε τη μπάλα και εκείνος με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής ολοκλήρωσε τον προσωπικό του θρίαμβο καθώς και της ομάδας του. Τρίτο φετινό χατ-τρικ για τον Έλληνα επιθετικό, που μοιάζει ασταμάτητος!

Άξιος συμπαραστάτης του Μήτρογλου ήταν και ο Ρομπέρτο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας αποδεικνύει πως είναι ένας από τους κορυφαίους γκολκίπερ, οι οποίοι έχουν περάσει από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, καθώς για δεύτερο σερί ευρωπαϊκό ματς απέκρουσε πέναλτι και με τις εκπληκτικές του επεμβάσεις κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 3-0 είναι η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη των Πειραιωτών στο Champions League και μ' αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Μίτσελ αγκαλιάζει τη τρίτη θέση του ομίλου και μπορεί να ονειρεύεται για πιο ψηλά. Άλλωστε η Παρί, νίκησε εντός έδρας 3-0 την Μπενφίκα και δείχνει να καθαρίζει την πρώτη θέση.