Έφαγε ξύλο ο Νίκος Νταμπίζας!

kafeneio sp
Μετά το τέλος του αγώνα των νέων του Παναθηναϊκού, ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού μετά από φραστική επίθεση δέχτηκε και σωματική! επίθεση με κανέναν παρευρισκόμενο να μην αντιδράει...


Απίστευτα πράγματα στον Παναθηναϊκό με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας να δέχεται επίθεση και να τρώει ξύλο έξω από το γήπεδο, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα των νέων! Τις "έφαγε" (μπουνιές-κλωτσιές) χωρίς να αντιδράσει ο Νταμπίζας με τους παρευρισκομένους να κοιτούν αποσβολωμένοι.

Οι εμφανίσεις του Παναθηναϊκού και η νέα γκέλα, με τη Βέροια στη Λεωφόρο, έχουν εκνευρίσει περισσότερο από όσο επιτρέπεται τους οπαδούς του τριφυλλιού, οι οποίοι βρήκαν στο πρόσωπο του Νίκου Νταμπίζα τον άνθρωπο που θα πληρώσει το... μάρμαρο.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είναι στο στόχαστρο των πράσινων φιλάθλων πολύ πριν την ανάληψη της νέας του θέσης, καθώς το ερυθρόλευκο παρελθόν του, είναι κάτι που δεν ξεχνούν ορισμένοι οπαδοί.

Κατά την αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα από τη Λεωφόρου, όπου είδε το ματς των Νέων, υπήρξε ένταση με 2-3 φίλους του Παναθηναϊκού που τον περίμεναν.

Οι φίλαθλοι του τριφυλλιού του επιτέθηκαν φραστικά και εν συνέχεια χειροδίκησαν, με όσους ήταν μπροστά στο σκηνικό να κοιτούν αποσβολωμένοι τα όσα διαδραματίζονταν.

Ο Νταμπίζας από την πλευρά του δεν αντέδρασε και περίμενε να ηρεμήσει η κατάσταση και στη συνέχεια αποχώρησε από το γήπεδο.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν, το οποίο καταδίκασε.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καταδικάζει συμπεριφορές όπως αυτή μεμονωμένων οπαδών εις βάρος του τεχνικού Διευθυντή της ομάδας, Νίκου Νταμπίζα.

 Ο Νίκος Νταμπίζας είναι ένα ικανότατο και άξιο στέλεχος και εργάζεται σκληρά για το καλό του Παναθηναϊκού που αγωνίζεται να ανταποκριθεί και να αναγεννηθεί σαν ομάδα μέσα σε ένα δεδομένα εχθρικό περιβάλλον".