Ο χρησμός της Πυθίας ‘Φαι-δ-ρωνίας’

Ο Μικρο-Λακωνικός

Με χρησμούς απαντάει η Φ. Πατριανάκου στην πιθανότητα να κατέβει για Δήμαρχος Σπάρτης. Η Βουλευτής Λακωνίας γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας..  Πρώτα βομβαρδίζει ανώνυμα όλα τα μέσα ενημέρωσης, με φήμες ότι δήθεν συζητιέται το όνομα της για το Δημαρχιλίκι.. Αμέσως  μετά βγάζει την ουρά της απ’ έξω, τιτιβίζοντας στο Twitter ότι μεγαλύτερη τιμή από .......
Δήμαρχος είναι να είσαι Βουλευτής. Σου λέει, κάτσε να κυνηγάω δύο τρυγόνια, μπας και δεν καταφέρω τίποτα στο τέλος.. Βέβαια είναι λογικό να ενδιαφέρεται για Δήμαρχος, αν κρίνει κανείς τι μπίζνα έχει να κάνει η εταιρεία της, που ασχολείται με αποκομιδές σκουπιδιών και προμήθειες κάδων..  Τόσες παράτυπες αναθέσεις δημοτικών έργων  καθαριότητας έχει πετύχει η «HELESI A.E.»  σε όλη την Ελλάδα, με κολλητούς της Δημάρχους.. (Κανένα νέο από το Σ.Δ.Ο.Ε. ρε παιδιά;;) Σκέψου να πάρει τέτοιο  πόστο η Πατριανάκου στην Σπάρτη.. Ολοι οι κάδοι θα υπερτιμολογηθούν σαν να είναι από χρυσάφι, όπως έγινε στην μπίζνα με τον Δήμο Αθήνας.
Ασε.. Σε καταλάβαμε Φαιδρωνία.. Είναι φαιδρές οι κινήσεις σου.. Αλλά τι σου έφταιγε ο κακομοίρης ο Δαβάκης; Λες και δεν αντιληφθήκαμε ποιος βρίσκεται πίσω από την αποκάλυψη ότι η σύζυγος του υφυπουργού, είναι αποσπασμένη στο γραφείο του! Βούκινο έγινε ο άνθρωπος, χωρίς να έχει κάνει πια και τίποτα πρωτόγνωρο.. Εχουμε να δούμε πολλά ακόμα από την λόξα σου για δόξα και την μανία καταδίωξης εσωκομματικών αντιπάλων..

Ο Μικρο-Λακωνικός