Ούτε ο διαιτητής ούτε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν είδαν?!!

kafeneio sp
Το φύλλο αγώνα στον αγώνα του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακού δεν έγραφε τίποτα για τα επεισόδια των οπαδών των ερυθρολεύκων με την αστυνομία, προφανώς γιατί ο διαιτητής του αγώνα, κύριος Τοπούζης, "δεν είδε τίποτα", αλλά ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ "δεν είδε τίποτα" και αυτός???

Ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Τοπούζης για λόγους που μόνο ο ίδιος ξέρει... ίσως πολύ σύντομα γίνει διεθνής, δεν έγραψε στο φύλλο αγώνος την αιτία η οποία τον οδήγησε να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο στην Λιβαδειά με 15 καθυστέρηση. Δεν έγραψε δηλαδή ότι βγήκε στον αγωνιστικό χώρο είδε τους οπαδούς των φιλοξενούμενων να παίζουν ξύλο με τις αστυνομικές δυνάμεις και για αυτό ζήτησε από τις δυο ομάδες να μπουν και πάλι στα αποδυτήρια.

Και από την στιγμή που ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν τα έγραψε και ανέφερε μόνο τα καπνογόνα η τιμωρία ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη.

Το θέμα βέβαια είναι πως από την στιγμή που υπήρχαν τραυματίες, υπήρχαν πλάνα, υπήρχαν φωτογραφίες και υπήρχαν δημοσιεύματα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ θα μπορούσε αυτεπάγγελτα να καλέσει τον Ολυμπιακό.

Κάτι το οποίο δεν έγινε. Ίσως βέβαια και αυτό δεν είδε ή ίσως σαν υπάλληλος της ΕΠΟ απλά έκανε ότι κάνουν και όλοι οι υπάλληλοι της ΕΠΟ...

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού που ήταν έξω από το γήπεδο δεν είχαν που να κάτσουν και τα παιδιά από μέσα τους έδιναν τις καρέκλες τους.



Ούτε τον άτυχο φίλαθλο που μεταφέρουν αιμόφυρτο είδαν ο Τοπούζης και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.



Οι παίκτες των δυο ομάδων είπαν να περιμένουν δέκα λεπτά πριν μπουν στο δεύτερο μέρος, να πιουν έναν καφέ ρε αδελφέ...



Τα παιδιά στην Λειβαδιά είπαν να ανάψουν μια φωτιά για να ζεσταθούν.



Πυκνοί καπνοί... μάλλον από τις ψησταριές και τα σουβλάκια.



Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ετοιμάζονται να κάνουν... δώρο μια φωτοβολίδα στις αστυνομικές δυνάμεις.