Τα "πήρε" ο Ούκιτς με σχολιαστή της κροατικής τηλεόρασης!

kafeneio sp
Ο παίκτης του Παναθηναϊκού δεν απέδωσε τον καλύτερό του εαυτό στον ημιτελικό απέναντι στη Λιθουανία, αλλά υπάρχει μια εξήγηση για αυτό. Τσακώθηκε με συμπατριώτη του που δουλεύει στο σχολιασμό αγώνων της κροατικής τηλεόρασης που μάλλον ήθελε να τον πειράξει άλλα τελικά κατάφερε να τον... εκνευρίσει. Διαβάστε τι ειπώθηκε και έγινε στο επεισόδιο!

Αυτό κι αν ήταν ... τηλεοπτικό τρικ. Γιατί ο Ρόκο Λένι Ούκιτς ήταν εκνευρισμένος πριν από τον ημιτελικό με την Λιθουανία; Η απάντηση έγινε γνωστή σε πηγαδάκι Κροατών δημοσιογράφων που είχαν το ρεπορτάζ.

Ο άσος του Παναθηναϊκού έκανε προθέρμανση όταν ο ρεπόρτερ της κροατικής τηλεόρασης του πήρε δυο λόγια πριν από το τζάμπολ. "Είμαστε έτοιμοι, θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να προκριθούμε" είπε ο Ούκιτς.

Εκείνη την ώρα παρενέβη ο βετεράνος σχολιαστής των αγώνων, Σλάβκο Στίπκοβιτς, που είναι γνωστός για τα ...χοντροκομμένα αστεία του: "Άντε Ρόκο, καλή επιτυχία και ελπίζουμε όλοι να εμφανιστείς κι εσύ στο Ευρωμπάσκετ" απεφάνθη ο 63χρονος δημοσιογράφος.

Ο Ούκιτς πήρε ανάποδες και απάντησε: "Δηλαδή τι εννοείς; Ότι δεν έχω παίξει καλά μέχρι τώρα; Προφανώς δεν γνωρίζεις ότι αγωνίζομαι με πόνους, το πόδι μου είναι χάλια και κάθε μέρα κάνω ένεση για να αντέχω τις προπονήσεις και τους αγώνες".

Το κακό είχε γίνει. Ο Ούκιτς έφυγε από την κάμερα, ο Στίπκοβιτς προσπαθούσε να τα μπαλώσει αλλά όλοι είχαν γίνει μάρτυρες ενός όχι και τόσο ... ευγενικού διαλόγου, πέντε λεπτά μάλιστα πριν ξεκινήσει ο κρίσιμος ημιτελικός!

Το αστείο είναι ότι αρκετή ώρα πριν από το ματς συζητούσαμε με τον Στίπκοβιτς για την ευκαιρία του να περιγράψει έναν τελικό με την Κροατία παρούσα λίγο πριν βγει στη σύνταξη. "Θυμάμαι τις πρώτες μου μεταδόσεις. Ήταν το 1987 στην Αθήνα" αποκάλυψε πηγαίνοντας προς τις θέσεις της τηλεόρασης...