Συγκλονίζει η μητέρα του Φύσσα: «Υπάρχει σε βίντεο η δολοφονία του παιδιού μου»

sygklonizei-h-mhtera-toy-fyssa-yparxei-se-binteo-h-dolofonia-toy-paidioy-moyΣυγκλονιστική είναι η μαρτυρία της μητέρας του 34χρονου Παύλου Φύσσα, ο οποίος έπεσε νεκρός τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο Κερατσίνι.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η μητέρα του 34χρονου δήλωσε πως «υπάρχει βίντεο στο οποίο φαίνεται ολόκληρο το περιστατικό με τη στυγερή δολοφονία του Παύλου»...
 Σύμφωνα με την ίδια, το βίντεο έχει παραδοθεί στην αστυνομία και το κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας. Η μητέρα του θύματος πρόσθεσε ότι ο γιος της δεν είχε «προηγούμενα» με τον δράστη και πως «ο Ρουπακιάς είναι ένας πληρωμένος φονιάς».
«Το παιδί μου δεν είχε προηγούμενα μαζί τους. Δεν τους ήξερε. Ο Ρουπακιάς ειδοποιήθηκε μέσα από την καφετέρια. Τον ειδοποίησαν για να σκοτώσουν έναν. Έτυχε και ήταν το παιδί μου. Τον σκότωσαν γιατί προστάτευσε τους φίλους του» είπε χαρακτηριστικά.
«Ο γιος μου, επειδή ήταν πάντα μπροστά» είπε η μητέρα του Παύλου Φύσσα «είπε στους άλλους σκορπίστε στα στενά και αφήστε εμένα, θα τους πείσω να μην γίνει τίποτα».
Η ίδια συνέχισε περιγράφοντας πώς χτυπήθηκε το παιδί της καθώς ο δολοφόνος του είπε πριν του καρφώσει το μαχαίρι στην καρδιά: «Θα σε καθαρίσω».