Οι δημοσκόποι έπιασαν δουλειά.

 Γράφει ο Βαγγέλης Κωνσταντίνου

Καιρό είχαμε να ακούσουμε περί δημοσκοπήσεων. Ένεκα διακοπών, ποιος χ, συγνώμη ποιος παρακολουθεί δημοσκοπήσεις;

Όταν πάμε διακοπές, διακόπτουμε και κάθε προπαγάνδα του Μαξίμου είτε από τα παπαγαλάκια των δελτίων ειδήσεων, είτε από τους σε εντεταλμένη υπηρεσία δημοσκόπους, που με την βροντερή απουσία των εισαγγελέων, κάνουν μια βρώμικη αλλά και επικερδή δουλειά.

Ξέρετε, όσο πέφτουν οι πωλήσει προϊόντων τόσο μειώνονται οι διαφημίσεις,  τόσο αυξάνονται οι ανάγκες, οπότε οι δημοσκοπήσεις είναι μια καλή δουλειά. Άμα κάνεις και τα χατίρια της Κυβέρνησης .....τ

ότε έχεις σίγουρο μισθό και εισόδημα μεγάλο!

Τώρα λοιπόν που όλοι ή σχεδόν όλοι επιστρέφουν, αρχίζει η μηχανή  παραγωγής ειδήσεων και πραγματικότητας να δουλεύει ενορχηστρωμένα υπενθυμίζοντας σε όλους τι ακριβώς επιθυμούν ανεξάρτητα αν ήταν σε διακοπές ή δεν είχαν τον οβολό για να πάνε.

Πληροφορίες στελεχών δημοσκοπικών εταιρειών, κατά πως άκουσα, λένε πως τρεις στους δέκα απαντούν στις ενοχλήσεις των εταιρειών.

Όμως, και πάλι λέω που είναι ο εισαγγελέας, πώς θα εφαρμοστούν τα άρθρα 191 και 192 του ποινικού κώδικα; Τα αποτελέσματα δείχνουν πως οι Έλληνες είναι τόσο ευχαριστημένοι από την ….θάλασσα που δεν θέλουν εκλογές κατά 64%.

Σκέφτηκα λοιπόν και είπα. Αν μια εταιρεία προσπαθούσε να επικοινωνήσει με 2000 άτομα και από αυτούς απαντούσαν το 34%, δηλαδή 680 και έβγαινε το αποτέλεσμα ότι από αυτούς τους 680 οι 435 δεν ήθελαν εκλογές, τότε οι άλλοι 1320 που αρνήθηκαν να μπουν στην μηχανή κοροϊδίας και βρόμικης προπαγάνδας, τι ακριβώς επιθυμούν;

Να υποθέσω ότι θέλουν άρον-άρον να ξεκουμπιστεί αυτή η Κυβέρνηση;

Εσείς τι λέτε;

Είναι δυνατό να σε κλέβουν, να σε βιάζουν, να σε κάνουν άνεργο, να σε εξαθλιώνουν, να σου παίρνουν το σπίτι, να στερούν απο το παιδί σου το μέλλον, να σου κλείνουν το νοσοκομείο, να σου κλείνουν το σχολείο και εσύ να μην θες να γίνουν εκλογές;

Δηλαδή τις θες;

Λοιπόν ποιον κοροϊδεύουν;

Άσε που με τις δημοσκοπήσεις πέφτουν και τα ανάλογα εσωτερικά μαχαιρώματα.

Κουνιέται ο Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ; Έρχεται η δημοσκόπηση και βάζει μπροστά από το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και πιο μπροστά την Χρυσή Αυγή.

Έτσι και ο Σαμαράς κάνει την πλάκα του και δουλεύει τον λαό και περιγελά τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ που κακά τα ψέματα, αν δεν είχε λερωμένη την φωλιά του ο Βενιζέλος με την λίστα Λαγκάρτ, σιγά μην και ο Σαμαράς ήταν Πρωθυπουργός.

Ξαναλέω όμως, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ που να μην τρέμει μπρος στην εξουσία της δωσίλογης κυβέρνησης υπάρχει;  

Θα κάνει έρευνα αυτή η εισαγγελία Αθηνών που για κάτι ευτράπελα κινητοποιείται μην στάξει η ουρά του γαϊδάρου;

Λοιπό εδώ έχουμε διασπορά ψευδών ειδήσεων με σκοπό την ποδηγέτηση του λαού και την άσκηση ψυχολογικής βίας, καθώς και περιορισμό της ελεύθερης βούλησης.

Ποινικά αδικήματα.

Ξαναλέω. Εισαγγελέα ( αν υπάρχεις) με ακούς;;;;;;

Αν βέβαια σε εξέλεγε ο λαός, θα άκουγες. Όμως και σε δικαιολογώ. Κόντρα στην καθεστηκυία τάξη της δωσιλογικής Κυβέρνησης σημαίνει ότι δεν θα ανέβεις την ιεραρχία, στο Σουφλί όμως σίγουρα.