Στσέποβιτς στον Ολυμπιακό

kafeneio sp
Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα τα οποία επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Ολυμπιακός, οι "ερυθρόλευκοι" έκλεισαν τον 22χρονο στράικερ, Μάρκο Στσέποβιτς, τον οποίον θεωρούν μεγάλο ταλέντο...


O Μάρκο Στσέποβιτς είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Η 18η μεταγραφή της φετινής σεζόν είναι γεγονός, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" προχώρησαν στην απόκτηση του 22χρονου Σέρβου στράικερ που ανήκε στην Παρτιζάν.

Ο νεαρός στράικερ γεννήθηκε στις 23 Μαΐου του 1991 και είναι μέλος μια ακραιφνούς ποδοσφαιρικής οικογένειας, καθώς ο πατέρας του Σλάνταν έπαιζε στην παρτίζαν, ενώ κι ο αδερφός του (μικρότερος κατά ένα χρόνο) Στέφαν κάνει κι αυτός καριέρα σαν σέντερ-φορ.

Με ύψος 1.89 ο Στσέποβιτς θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα του σέρβικου ποδοσφαίρου, αλλά λόγω τραυματισμών δεν είχε ανάλογη συνέχεια.

Οι "ερυθρόλευκοι" κάνουν λόγο για παίκτη που στοιχίζει 3.5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά το ακριβές κόστος δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Είναι διεθνής με την Εθνική Σερβίας (4 ματς), ενώ έχει αγωνιστεί και στις μικρές εθνικές ομάδες των "πλάβι". Με την Παρτίζαν την τελεταα τριετία έχει αγωνιστεί σε 66 αγώνες (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη) και έχει σκοράρει 22 γκολ.

Στη χρονιά που πέρασε είχε 17 αγώνες πρωταθλήματος (6γκολ), 2 Κυπέλλου και 6 στην Ευρώπη (1 γκολ).