Σούπερ Λιγκ - 3η αγωνιστική

kafeneio sp
Με πρωταγωνιστή τον Ολυμπιακό και το Μήτρογλου που έκανε το 3 στα 3 ολοκληρώθηκε σχεδόν και αυτή η αγωνιστική. Πολλά γκολ από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και αρκετά καλά παιχνίδια είχαμε χθες και σήμερα. Στην κορυφή ο Ολυμπιακός με 9 βαθμούς και ακολουθούν ΠΑΟΚ και Καλλονή με 6...


Στους αγώνες του Σαββάτου σε λευκή ισοπαλία 0-0 αναδείχθηκαν Skoda Ξάνθης και Εργοτέλης με την κάθε ομάδα να έχει από ένα δοκάρι στα Πηγάδια, ενώ στο ΟΑΚΑ η ΑΕΛ Καλλονής πήρε τη δεύτερη νίκη της με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννενα με ένα όμορφο γκολ του Λεοζίνιο. Στον τελευταίο αγώνα της αγωνιστικής, ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τη Βέροια και έμεινε στο 1-1 με δυο τυχερά γκολ να σημειώνονται για κάθε ομάδα.

Μετά την Κυριακή, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχθηκε το νεοφώτιστο Απόλλων Σμύρνης τον οποίον και νίκησε με 2-0 με ένα αυτογκόλ του Δελιζήση και ένα γκολ του Μπαράλες. Μετά ο Πανθρακικός πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με 2-1 απέναντι στον Παναιτωλικό και στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ πρόσφερε θέαμα και γκολ με την επιβλητική του νίκη με 4-1 απέναντι στον Πανιώνιο. Την ψαλίδα άνοιξε ο Σαλπιγγίδης και συνέχισε ο Στοχ με ένα εξαιρετικής ομορφιάς γκολ, που έδειξε την κλάση του παίκτη, ο Κίτσιου ανέβασε τον πήχη του σκορ σε 3-0 και με δυο πέναλτι εις βάρος της κάθε ομάδας, Αραβίδης και Στοχ διαμόρφωσαν το τελικό 4-1.

Και στη "πεντάρα" παρακαλώ του Ολυμπιακού θα καταλήξουμε σήμερα με την ομάδα του Πειραιά να περνάει εύκολα με 0-5 από τη Λειβαδιά. Ο Σαβιόλα συνέχισε να σκοράρει από τη βούλα του πέναλτι και ο μετά ήρθαν οι 2 αλλαγές του Μίτσελ... Βάις και Μήτρογλου.. Ο Μήτρογλου μπήκε ως αλλαγή στο 65' και σε διάστημα 25 λεπτών σημείωσε όχι ένα όχι δύο αλλά τρία γκολ, πετυχαίνοντας χατ τρικ για να σημειώσουμε και ο Βάις άλλο ένα γκολ για να γίνει το 5-0.

Αναμένουμε τα αποτέλεσματα των αγώνων του Ατρομήτου με τον Άρη και του ΟΦΗ με τον Πλατανιά.

Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής Σούπερ Λιγκ:

Skoda Ξάνθης 0-0 Εργοτέλης
ΑΕΛ Καλλονής 1-0 ΠΑΣ Γιάννενα
Παναθηναϊκός 1-1 Βέροια
Αστέρας Τρίπολης 2-0 Απόλλων Σμύρνης
Πανθρακικός 2-1 Παναιτωλικός
ΠΑΟΚ 4-1 Πανιώνιος
Λεβαδειακός 0-5 Ολυμπιακός
Ατρόμητος - Άρης
ΟΦΗ - Πλατανιάς