Σε νοσοκομείο του Ρίου σε κρίσιμη κατάσταση

kafeneio sp
Ο νεαρός οπαδός που δέχθηκε επίθεση με πέτρα στο κεφάλι στις συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς "αιωνίων" στην Πάτρα βρίσκεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου. Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για τον νεαρό σύμφωνα με τους γιατρούς...

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του νεαρού οπαδού του Παναθηναϊκού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι κατά τη διάρκεια επεισοδίων που έλαβαν χώρα το απόγευμα της Παρασκευής (27/8) στο Μεσολόγγι, μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Ο 23χρονος οπαδός νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών και σύμφωνα με τους γιατρούς, θα πρέπει να συμπληρωθεί ένα 48ωρο προκειμένου να έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία της υγείας του.

Να σημειωθεί πως ο νεαρός από την Άρτα διακομίστηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο του Ρίου, με το χτύπημα στο κεφάλι να του έχει προκαλέσει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Από την πλευρά της η Αστυνομία συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις έρευνές της και έχει ήδη προχωρήσει σε 18 προσαγωγές ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα agriniopress.gr, οι δύο από αυτές αναμένεται να μετατραπούν σε συλλήψεις.

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν στο περιθώριο φιλικού αγώνα της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, με ομάδα οπαδών του "τριφυλλιού" να κινείται με απειλητικές διαθέσεις προς τα γραφεία του συνδέσμου των οπαδών του Ολυμπιακού στο κέντρο του Μεσολογγίου και να ακολουθεί πετροπόλεμος αλλά και ρίψη φωτοβολίδων και καδρονιών.

Πηγή: agriniopress.gr