Γκάρεθ Μπέιλ για... 150.000.000 ευρώ?

kafeneio sp
Μπορεί ο Ουαλός άσος να πήρε μεταγραφή έναντι 100.000.000 περίπου ευρώ στη βασίλισσα, όμως ο "ντόρος" γύρω από το όνομά του δεν έχει σταματήσει. Δημοσιεύματα θέλουν να υπήρχε μυθική πρόταση ύψους 150.000.000 ευρώ για τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, πλέον! Ποια ομάδα θα δαπανούσε αυτό το υπέρογκο ποσό για τον Ουαλό? Διαβάστε λεπτομέρεις...

"Ξέρω πως η Τότεναμ είχε μία προσφορά μεγαλύτερη χρηματικά για τον Γκάρεθ Μπέιλ", δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι την Παρασκευή στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Ρεάλ κόντρα στη Βιγιαρεάλ, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν ποια ήταν η ανταγωνίστρια των "μερένγκες" στη μάχη για τον Ουαλό άσο.

Το μυστήριο που δημιουργήθηκε φρόντισε να λύσει με σημερινό της δημοσίευμα η "Equipe", με τη γαλλική εφημερίδα να επικαλείται πηγές σύμφωνα με τις οποίες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε προσφέρει σχεδόν 150 εκ.ευρώ για να κάνει δικό της τον Μπέιλ.

Σύμφωνα πάντως με τα λεγόμενα του πρώην προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, Κάρλο Αντσελότι, ο λόγος που ο 24χρονος winger ντύθηκε στα λευκά ήταν πως ο παίκτης επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στο "Μπερναμπέου".