Κάτι μου λέει πως ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ θα φταίνε τα μπουζουκάδικα και τα πανηγύρια...

Επι ημερών Γεωργίου Παπακωνσταντίνου του πρώτου ειδικού ΦΟΡΟΚΥΝΗΓΟΥ είχαμε το φοροκυνήγι των γιατρών του Κολωνακείου. ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΦΑΓΗ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.
Τι να έκανε ο άνθρωπος αφού αυτή η ρημάδα η φοροδιαφυγή έχει απειρα λαγούμια…..

Επι ημερών Ιωάννη ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΔΙΚΟΥ εχουμε την υπερπαραγωγή της ΣΔΟΕ ΦΙΛΜ ΠΟΥ ΟΡΜΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΡΙΔΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΚΑΘΑΡΗ.

Προφανώς ετοιμάζονται να μάς σερβίρουν με ΦΠΑ 123% ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ τα οποία προφανώς θα τα χρεωθούν ΟΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΤΖΗΔΕΣ, ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΩΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΣΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ….που δεν κόβουν αποδείξεις. Μόλις χτές!!!! το ανακάλυψαν τα σαϊνια των μνημονίων, οπως και τόσα άλλα για να δικαιολογούν τα αποτρόπαια μέτρα που παίρνουν σε βάρος του λαού.

Πρό ομως ολων αυτών, ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ γιατί οχι και για ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΤΑ STAGE ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΠΙΟΡΚΟΥΣ- ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟ.

Κι έτσι ΑΘΩΩΝΟΥΝ οι ιδιοι τους εαυτούς τους, κατά το ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ, ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΙ οι διάφορες λίστες, οι εξωχώριες εγγραφές αφορολόγητων περιουσιακών στοιχείων,οι δεκάδες φοροαπαλλαγές του εφοπλιστικού κεφαλαίου, τα δισεκατομμύρια πού ειναι καλά ασφαλισμένα σε τράπεζες φρούρια.

ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ από παραδρομή δεν δηλωσαν κάτι ΨΙΛΟΔΙΣ ξεχνάμε και κάτι συσκευές ΖΙΜΕΝΣ πού από αμέλεια υπαλλήλων δεν ειχαν πληρωθεί ή θα πληρώνονταν με ευκολίες πληρωμής τύπου Κωτσόβολου!!!.

ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΟΥΤΟ.. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΥΓΝΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ.

ΤΗ ΛΥΣΗ δεν ΘΑ ΤΗ ΔΟΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΔΟΕ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΛΑΪΚΗ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΟΜΗΣΗ.

Κανέλλα Καζακοπούλου


(ΠΗΓΗ: http://olympia.gr/)