Αντίποινα από την Αλβανία - Έκλεισε τα σύνορα για τους Ελληνες!

ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΣΑΜΑΡΑ;

Από το πρωί η Ελλάδα έκλεισε τα σύνορα για τους Αλβανούς...τώρα η Αλβανία προχώρησε σε αντίποινα καθώς έκλεισε τα σύνορα και για τους Έλληνες και για τις Ελληνικές εισαγωγές...
Η Αλβανική πλευρά συνεχίζει σήμερα να οξύνει τις ήδη τεταμένες σχέσεις μεταξύ Ελλάδας – Αλβανίας μη επιτρέποντας την είσοδο Ελλήνων Υπηκόων σε Αλβανικό έδαφος χρησιμοποιώντας διάφορες προφάσεις περί προσκλήσεων, εγγράφων κτλ. Με αποτέλεσμα να φτάνουν πολλοί 'Ελληνες μέχρι τα σύνορα και να αναγκάζονται να επιστρέψουν.

Ένας από τους πρώτους Έλληνες που μόλις πριν από λίγο του απαγορεύτηκε η είσοδος στην Αλβανία στο συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς, σύμφωνα με αποκλειστικές και έγκυρες πληροφορίες του Epirus Live, είναι ο κ. Σιαμόπουλος συνεργάτης μάλιστα του πρώην Υπουργού κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου, ο οποίος μόλις έφτασε στο Αλβανικό έδαφος, του ζητήθηκε να επιστρέψει!

Σύμφωνα με το epiruslive δυστυχώς, η κατάσταση αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει αλλά θα πρέπει να πρυτανεύσει η λογική, το συντομότερο, και στις δύο πλευρές.