Ηλιόπουλος: «Χτύπησα» τατουάζ το «Sieg Heil» γιατί μου άρεσε η γραμματοσειρά

Το γύρο του κόσμου έκανε το «Heil Hitler» που ακούστηκε την Παρασκευή όταν η Χρυσή Αυγή αποχωρούσε από την αίθουσα της Ολομέλειας στη Βουλή, έπειτα από επεισόδιο με τον πρόεδρο του σώματος Γιάννη Δραγασάκη.

Από την Αμερική ως τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιταλία, η φράση αυτή ταξίδεψε, φέρνοντας για μία ακόμα φορά στην πρώτη γραμμή την......

Ελλάδα.

Και μπορεί  ο ναζιστικός αυτός χαιρετσιμός να βγήκε από τα χείλη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Πάντζα, με προφανή ειρωνική διάθεση προς τη Χρυσή Αυγή, ωστόσο ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος της Χρυσής Αυγής παραδέχθηκε πως έχει στο αριστερό του μπράτσο τατουάζ, στο οποίο αναγράφεται το ένα από τα δύο ναζιστικά προστάγματα «Sieg Heil», που σημαίνει «χαιρετίζω τη νίκη».

Ο βουλευτής του κόμματος μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Καραμέρου είπε πως το τατουάζ το έκανε όταν ήταν μόλις 15 ετών, χωρίς καν να γνωρίζει τη σημειολογία του. Απλά του άρεσε η γραμματοσειρά και μιας η συγκεκριμένη γραμματοσειρά δεν έβγαινε στα ελληνικά... αποφάσισε να τη «χτυπήσει» στα γερμανικά.

Όσο για το αν κάποια στιγμή σκέφτεται να σβήσει το συγκεκριμένο τατουάζ; Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος απάντησε πως ίσως το κάνει.