Πάγκαλος: Μας πειράζει το ΔΝΤ επειδή δεν αρέσει στην κουρελοαρι​στερά;

Λαύρος εναντίον όσων μιλούν αρνητικά για το ΔΝΤ εμφανίζεται ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή των Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλου στον «BHMAfm», υποστηρίζοντας ότι το μόνο που μας ζητάει -το ταμείο- είναι να πατάξουμε τη φοροδιαφυγή!
«Ξεχνώντας» ότι με την........
ολέθρια συνταγή του έχει βάλει τη χώρα στη μέγγενη της ύφεσης, οδηγώντας εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στην ανεργία και επιβάλλοντας δραματικές περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, αποδίδει την αντίδραση του κόσμου στην «κουραλοαριστερά» – όπως αποκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ.
Και γιατί -υποτίθεται- αντιδρά το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα; Προσέξτε τον συλλογισμό του:
«Τι είπε το ΔΝΤ που μας ενόχλησε; Να μαζέψουμε τους φοροφυγάδες που κερδοσκοπούν σε βάρος των υπόλοιπων Ελλήνων; Αυτό η ελληνική Αριστερά δεν το θέλει και το πολεμάει. Προσπαθεί να το αποφύγει, συνθηματολογεί για τη φοροδιαφυγή».
Και γιατί πήγαμε στο ΔΝΤ; Πώς πήρε την απόφαση η κυβέρνηση Παπανδρέου; «Eίδαμε ότι πλησίαζε ο μήνας να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις και ό,τι είχαμε διαθέσιμο, είχε τελειώσει. Είναι πολύ απλό. Δεν είχε τίποτα το συρτάρι, δεν είχε το σεντούκι, που λένε και οι βλαχοβουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Άρα, από κάπου έπρεπε να δανειστούμε χρήματα. Γιατί μας πειράζει το ΔΝΤ; Επειδή έχει κακή φήμη στην πάσης φύσεως κουρελοαριστερά, η οποία δυστυχώς αυτή τη στιγμή εκφράζει την αντιπολίτευση»;