Έρχεται νέος φόρος… ο Στουρναρόφορος

 Ελλην Φορολογούμενος
Αυτός ο φόρος θα καλείτε έτσι επειδή εφαρμόζεται σε ειδικές περιπτώσεις , καλή ώρα ,  τώρα που θέλουμε να διευκρινίσουμε και να διατρανώσουμε προς πάσαν την οικουμένη ότι σαν ο ηρωικότερος  λαός και ως Έλληνες επιθυμούμε σφόδρα και διακαώς και  σθεναρά πολύ  , να.........
παραμείνουμε μέλος της ευρωζώνης και του ευρώ,
αλλά και να ανακτήσουμε την χαμένη αξιοπιστία που χάσαμε από άλλους προκάτοχους των σημερινών ηγετών μας  τους πρώην αξιόπουστες (κατά δήλωσή τους)  , που κυβέρνησαν αυτόν τον άτυχο πλην τίμιο τούτο τόπο.
Επί της ουσίας δεν είναι τίποτις παραπάνω από άλλη μία τραβηχτική .
Οι τραβηχτικές, , είναι ένα μυστήριος όρος τής Οικονομικής Επιστήμης. Παρουσιάζει το εξής παράδοξο ,  αντίθετα με όλα τα σχετικά τής Οικονομίας, που είναι πανεύκολα στη θεωρία, αλλά πολύ δύσκολα  στην πράξη, οι τραβηχτικές είναι πολύ δύσκολες στη θεωρητική εξήγηση, αλλά πανεύκολες στην πράξη.
Είναι δε τόσο εύκολο που γίνετε με δύο βήματα , βγάνεις μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου ,και την πας στα κανάλια , τα οποία με τη σειρά τους την κοινωνούν στο πόπολο , ο Κανγουράκης , οΥπονομέας , Γλυριτσής και ο Υπονόμου στον σκάι  , ο Παρπαράκης του αντένα , ο Ντερμπεντέρης με τα παλιόπαιδα τα ατίθασα του μένγκα και τσούπ καλώς τα δέχτηκες ….μεγεία το φόρο.