Εγκληματίας για την απόκρυψη τριων ονομάτων ή για την καταδίκη τόσων χιλιάδων ανθρώπων σε εξαθλίωση και θάνατο

Γράφει ο Κώστας Δαμαβολιτης 

Ολος  ο κόσμος έχει στραμμένο το βλέμα του στο μεγάλο ´´ έγκλημα ´´ που διέπραξε ο έν λόγο πρώην υπουργός , κος Παπακωσταντινου αναρωτιέμαι φίλοι μου, σήμερα στην πολύπαθη ελληνική κοινωνία αν μπορούμε να ξεχωρίσουμε και να ιεραρχησουμε  τα έγκλημα . Ολος ο κόσμος έχει ενοχλήθει τα μέγιστα , γιατί ο Παπακωσταντινου αφαίρεσε τρια ονόματα συγγενών του από τη λίστα για.......
να αποφύγουν των έλεγχο. Σιγά τον πολυελεο , εδώ υπάρχει στο ενεργειτικο του το μέγα σκάνδαλο της ΕΛ.ΣΑΤ. που είναι η αρχή της καταστροφής μας και πέρασε σαν αεράκι χωρίς κανείς να δώσει παρατεταμένη σημασία . Η Ζωή Γεωργαντα μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας που αν και η μοναδική γυναίκα ανάμεσα σε πέντε άνδρες , στο συμβούλιο είχε την παλικάρια και την ανδρεία να φωνάξει μονη εναντίον όλων για την παράνομη παρέμβαση, και το καθεστώς τρομοκρατίας που ασκούσε ο Παπακωσταντινου σε όλα τα μέλη της.´´Θα το βουλοσετε και θα κάνετε ότι σας λέω ´´  είχε καταγγηλει η κα. Γεωργντα και ασκούσε καθεστώς τρομοκρατίας έλεγε και ξαναλεγε αλλά τα ΜΜΕ με  τον γνωστο ενεσειμο τροπο καταστολής που διαθέτουν κατάφεραν να βγάλουν ήχω χωρίς θόρυβο. ´´Πρέπει να βρεθούν οι τριάντα βουλευτές όπως απαίτητε από το Σύνταγμα και να παραπεμφθεί ο Παπακωσταντινου γιατί ευθύνεται για την εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας ´´ φώναζε με αγωνία στα περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια. 

( http://m.youtube.com/watch?v=6P7ylYMMnLs ) έδω μπορείτε να δείτε τι ειχε καταγγηλει η .κΓεωργαντα για τη δράση του Παπακωσταντινου .


Το ´´ φούσκομα ´´ των στατιστικών στοιχείων είναι το μεγαλύτερο έγκλημα που έχει διαπραχθεί, σε βάρος όλων μας γιατί ήταν το επιπλέον δεδομένο για την εισαγωγή της πατρίδας μας στο ΔΝΤ που  τα αποτέλεσμα τα βιώνουμε κάθε μέρα. Για αυτό και μόνο πρέπει ο κος Παπακωσταντινου πρέπει να καταδικάστει με την εσχάτη των ποινών.
Και βέβαια μην ξεχάσουμε και την υπόλοιπη συμμορία του κ. Γεωργίου και των υπολοίπων που πρέπει να καταλογιστουν ευθύνες ανάλογα και να πληρώσουν όλοι όπως τους αξίζει...........