ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ

 ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ
     Ο πρωθυπουργεύων επιστρέφει από το Κατάρ με αράπικες επενδύσεις και μπέϊκο φέσι για τα αναπτυξιακά του σχέδια. Ο Άκης ετοιμάζεται να βγει αθώος και ντούρος λόγω παρέλευσης της δεαοκτάμηνης κράτησης του (τόσο χρειάζονταν για να κάνουν τις εκλογές τους και να μας δείξουν ότι φυλάκισαν έναν κόρακα χωρίς να του βγάλουνε το μάτι όμως όπως θα δούμε εντός ολίγου!). Το ίδιο θα γίνει και με τον Παπακωνσταντίνου γιατί και τότε θα...........
έρχονται εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ που αισθάνεται ότι μπορεί να του καθίσει η πρωθυπουργία έχει γίνει ΠΡΙΤΣ-ΡΙΖΑ βγάζοντας πολλά καρούμπαλα στην κεφαλή από τις αμέτρητες κωλοτούμπες που κάνει σε όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου. Η αρκαντάν δημοκρατία θα βάλει αόρατες αλλά υπαρκτές στρατιωτικές στολές σε όποιον σκεφτεί να απεργήσει. Η αρχιστρατηγέσσα Αλέκα θα πάει για επιθεώρηση ξεκάρφωμα των δυνάμεων των μερσεντοκατσαπλιάδων, ρωσάδικων, και αεριτζίδικων ευρωχρημάτων που και καλά τώρα τους έπιασε ο πόνος ότι υποφέρουν και πεινάνε!. Για να μας αποδείξουν δε την τραγωδία τους βγάζουν τους πιο τροφαντούς και παχύσαρκους εκπροσώπους τους!.  
    Και στα παραπάνω προσθεστε το θράσος του Σημίτη- κινέζου κατά το γνωστό πολιτικό του παρατσούκλι  αλλά φευ πατριάρχη των γερμανικών συμφερόντων εν Ελλάδι- να επιθυμεί να ιδρύσει κομματικό φορέα φερέφωνο της πολιτικής του Δ’ Ραίχ. Τα τσογλανοΔΗΜΑΡάκια να βγαίνουν και να υπερασπίζονται όλες τις αχρείες τροϊκανές πολιτκές της εντόπιας τριανδρίας χειρότερα και από μουτζαχεντίν και να προκαλούν τη μούτζα-χεστήν μας, ενώ ο cool Βενιζέλος με το που υποψιαστεί κινητοποίηση μας κουνά το δάχτυλα που θα έπρεπε να βρίσκεται σε άλλη θέση. 
     Και μετά από όλα αυτά πάνε όλοι μαζί και τρώνε τα  λυσσακά τους και τον αγλέορα μαζί με τους φοροφυγάδες χορηγούς τους, όντας βέβαιοι ότι θα φάμε και μεις το κάτι τις μας από τα αποφάγια τους στους κάδους που τα πετούν.
     Μας έχουν πάρει πρέφα ότι είμαστε παραπονιάρηδες και μουρμούρηδες, αλλά όχι επαναστάτες και ξεσηκωμένοι. Πάντα μια δράκα ήταν αυτοί που ξεσηκώνονταν σ΄αυτή τη γη, ενώ οι υπόλοιποι περίμεναν τον ξένο να τους απελευθερώσει. Μια ζωή αραχτοί και ραγιάδες.