Καρατζαφέρης: «Κάποτε με έλεγαν ακροδεξιό, τώρα λένε που'σαι Καρατζαφέρη

Κατά της Χρυσής Αυγής, την οποία αποκάλεσε «υπνοστεντόν», τέθηκε σήμερα ο Γιώργος Καρατζαφέρης αλλά προέβλεψε ότι στις εκλογές θα σημειώσει κορυφαία άνοδο.
«Κάποτε με έλεγαν ακροδεξιό, τώρα αναπολούν και λένε που είσαι Καρατζαφέρη»! δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης κληθείς να σχολιάσει την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ...


«Με αποκαλούσαν ακροδεξιό για να εξυπηρετήσουν κομματικές ή δημοσιογραφικές σκοπιμότητες, αυτό μου ακύρωσε την πολιτική ευρωστία» είπε ο κ. Καρατζαφέρης. Για τη Χρυσή Αυγή δήλωσε :

«Η Χρυσή Αυγή έχει τις δικές της αιχμές, μαζεύει κόσμο. Λειτουργεί βέβαια ως υπνοστεντόν της κοινής γνώμης αλλά ο κόσμος πηγαίνει εκεί που υπάρχει αιχμή, υπάρχει κόντρα. Η Χρυσή Αυγή θα ανέβει κι άλλο. Οσο υπάρχει θυμός και αγανάκτηση τόσο η Χρυσή Αυγή θα ανεβαίνει σε ποσοστά» είπε.

Καταδίκασε, ωστόσο, την θέση του Ευάγγελου Βενιζέλου να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου λέγοντας ότι αυτό είναι «πολιτικός κρετινισμός».

«Αυτά είναι αστεία, είναι ακρότητες, και μου κάνει εντύπωση που τα λέει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που θεωρείται σοβαρός πολιτικός. Είναι πολιτικός κρετινισμός να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου γιατί αμέσως θα φτιάξει άλλο κόμμα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Όσο για τον Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι είναι όμηρος των καταστάσεων.