43 χρόνια στους δολοφόνους του Καντάρη – Επιχείρησαν να τους λιντσάρουν

43 χρόνια στους δολοφόνους του Καντάρη – Επιχείρησαν να τους λιντσάρουνΣε κάθειρξη 43 χρόνων καταδίκασε το μικτό ορκωτό πρωτοδικείο Αθηνών τους δύο Αφγανούς που κατηγορούνταν για τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη.
Δεν έλειψαν τα επεισόδια κατά την εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας του 44χρονου, καθώς κατά τη μεταγωγή των δύο Αφγανών συνοδεία Αστυνομικών...
, μετά την ανακοίνωση της απόφασης, κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό κτίριο επί της Δεγλέρη, επιτέθηκε στους δυο Αφγανούς, και κατάφερε να τους πάρει από τα χέρια των Αστυνομικών.

Η Αστυνομική δύναμη κατάφερε να φυγαδεύσει τους δύο Αφγανούς, με τον κόσμο να τους επιτίθεται με χειροδικίες και αποδοκιμασίες και να τους μεταφέρει σε αστυνομικό όχημα για να ολοκληρωθεί η μεταγωγή τους.

Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Μαΐου 2011, οι δύο Αφγανοί κατάφεραν αλλεπάλληλες μαχαιριές στον 44χρονο, στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Γ’ Σεπτεμβρίου, με σκοπό να του πάρουν τη βιντεοκάμερα που κρατούσε.

Ο Μ. Καντάρης, κάτοικος της περιοχής, είχε κατέβει από το σπίτι του, προκειμένου να πάρει το αυτοκίνητο για να μεταφέρει την έγκυο γυναίκα του στο μαιευτήριο, καθώς περίμεναν το δεύτερο παιδί τους.

ΠΗΓΗ: topontiki.gr