Φλωρίδης" Ο Βενιζέλος κάνει κινήσεις αναπαραγωγής μικρού μαγαζιού"

Αιχμές για τις διαδικασίες ανασύστασης που αναπτύσσονται στο ΠΑΣΟΚ άφησε ο Γιώργος Φλωρίδης που έκανε λόγο για «κινήσεις αναπαραγωγής μικρών μαγαζιών» και κρίση στρατηγικής.

«Επειδή υπάρχουν κόμματα, υπάρχουν κινήσεις, υπάρχουν πρόσωπα ,υπάρχουν κοινωνικές δυνάμεις που αυτή τη στιγμή είναι ψηφίδες ενός πολυδιασπασμένου πολιτικού χώρου, που θα ήθελαν οι περισσότεροι από αυτούς να ενωθεί, αυτό που ενδιαφέρει εμένα .......
είναι να ξεκινούσε μια διαδικασία τέτοια να ξαναμάζευε το χώρο. Όμως αυτές οι διαδικασίες που αναπτύσσονται τώρα στο ΠΑΣΟΚ για ανασύσταση είναι στη πραγματικότητα κινήσεις αναπαραγωγής μικρών μαγαζιών» είπε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο ΒΗΜΑ FM.

«Δεν μας ενδιαφέρει εμάς. Και νομίζω δεν ενδιαφέρει και τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων. Δεν είναι πως θα διατηρηθεί ένα μικρό μαγαζί ή ένα μαγαζάκι να γίνει μεγαλύτερο. Δεν υπάρχει αυτό ως ανάγκη. Το σύνολο του χώρου είναι να μπει στη διαδικασία διαλόγου» υπογράμμισε ο Γιώργος Φλωρίδης.


Όπως εξήγησε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ η βασική κρίση στρατηγικής στο κόμμα είναι τριπλή. «Η μια έχει σχέση με το στρατηγικό προσανατολισμό της χώρας. Πως θα βγούμε από την κρίση. Η δεύτερη είναι η ταυτότητά του. Δηλαδή τι σημαίνει ευρωπαϊκός δημοκρατικός σοσιαλισμός Και η τρίτη πως βλέπει τις διαδικασίες ενοποίησης του χώρου» υποστήριξε ο Γιώργος Φλωρίδης.