Προφυλακιστέος ο Πακιστανός δράστης του εγκλήματος στην Πάρο

Προφυλακιστέος στην Αστυνομική Διεύθυνση Σύρου κρίθηκε μετά την απολογία του ο 21χρονος Πακιστανός που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 15χρονης Μυρτώς...


Για πρώτη φορά σήμερα ο 21χρονος Πακιστανός που σχεδίαζε μέχρι και τη διαφυγή του από τη χώρα μας, ζήτησε συγνώμη από την 15χρονη και την οικογένειά της για το κακό που τους προκάλεσε και ζήτησε μεταμέλεια.

Ο ίδιος, είχε ζητήσει 48ωρη προθεσμία για προετοιμάσει την απολογία του. Σημειώνεται ότι μαζί του κρατούνται και δυο άλλοι Πακιστανοί, με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

Ο Πακιστανός μεταφέρθηκε στις 11 το πρωί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Όπως έγινε γνωστό, δεν έχει οριστεί ακόμη ποια θα είναι η υπεράσπιση του νεαρού, καθώς οι δικηγόροι που διορίστηκαν αυτεπάγγελτα παραιτούνται.

Η ποινική δίωξη εναντίον του περιλαμβάνει την απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση από άτομο με πλήρη ψυχική ηρεμία, βιασμό, ληστεία με ιδιαίτερα σκληρότητα κατά προσώπου.

Σοκ προκαλούν πάντως τα λόγια του που είχε πει σε Έλληνα επιχειρηματία, για τον οποίο εργαζόταν στην Πάρο, και μεταδόθηκαν από τα ΜΜΕ.

«Ούτε εγώ, ούτε κανείς από τους Πακιστανούς που ξέρω δεν κάναμε τίποτα, γιατί ξεκίνησε το Ραμαζάνι. Όσα λένε για μας είναι ψέματα...

«Δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με την επίθεση λόγω της ιερότητας των ημερών...», φέρεται να είπε.