Ξεσπάθωσε ο Πιλάβιος

Πολύ εκνευρισμένος από τη διαιτησία του Ισπανού Καρμπάγιο εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ μετά την αναμέτρηση με την Πολωνία. Ο Σοφοκλής Πιλάβιος δεν πίστευε σε αυτά που έβλεπε στο πρώτο ημίχρονο από τον Ίβηρα ρέφερι, κι αυτό αποτυπώθηκε στις δηλώσεις του, με τον κ. Πιλάβιο να παίρνει θέση για τα σφυρίγματα του «άρχοντα της αναμέτρησης»...


«Απογοητευτήκαμε στο πέναλτι αλλά πρέπει να πούμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, στους παίκτες και τον προπονητή. Ήταν ένα αποτέλεσμα θετικό αλλά είμαστε όλοι στενοχωρημένοι, κι αυτό κάτι λέει. Χάσαμε ένα πέναλτι κι είχαμε μια απερίγραπτη διαιτησία στο πρώτο ημίχρονο. Το είδε όλη η Ελλάδα, το είδε και η Ευρώπη» είπε ο πρώτος παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου, δίνοντας το έναυσμα για τη συνέχεια: «Τώρα πρέπει να προχωρήσουμε. Αυτά τα αφήνουμε πίσω μας. Ό,τι έγινε έγινε, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει, οι κάρτες δεν παίρνονται πίσω. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι που είναι χτυπημένος και ο Αβραάμ, αλλά από εκεί και πέρα προχωράμε».

Όσο για τη συνέχεια; «Βεβαίως και αισιοδοξώ. Να πούμε και τα στραβά, δεν ξεκινήσαμε καλά, όμως μες το πέρας του χρόνου βελτιωθήκαμε κι ενώ στο ημίχρονο υπήρχε ένας αναβρασμός και πολλά παράπονα, το ευτύχημα είναι ότι βγήκε στη δυναμική μας. Θέλω να συγχαρώ τον προπονητή που τους μάζεψε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, γιατί ήμουν μπροστά και η κατάσταση δεν ήταν καλή, τους μίλησε και εμφανίστηκαν διαφορετικοί στο δεύτερο ημίχρονο».