ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ 2

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

                      Προς Νέα Δημοκρατία

Α. Κ. Σαμαρά και σεις, αλλά και η – πραγματική αρχηγός του κόμματος σας, δεδομένου ότι εσείς της υπολείπεστε λόγω της αποστασίας σας του 1993- Ντόρα Μπακόγιάννη δηλώνετε ότι θα συνεργαστείτε με το ΠΑΣΟΚ!. Το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ, του κολλητού σας φίλου που μας έφερε σ΄αυτή την κατάσταση?. Α ξεχάσαμε ότι εσείς δεν ξεχνάτε ποτέ τους κολλητούς σας σαν τον ΓΑΠ και τον.............
Συμπιλίδη και προσπαθείτε πάντα να τους βολεύετε. Ο δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος που λέει ο λαός. Άφεση αμαρτιών στον καταστροφέα της χώρας?. Εσείς που θέλετε να την αναμορφώσετε?!.

Β. Συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη και των πολιτικών απογόνων και επιγόνων του?!. Γιατί δεν έχετε βγει ποτέ να καταδικάσετε τη SIEMENS και τα πεπραγμένα της, όπως και τους παράγοντες που «τα έπιασαν»? Τί σας εμποδίζει να το κάνετε?. Εσείς ο αμερικανοτραφής, τόσο γερμανολάτρης?!... Καμιά κουβέντα για το χρηματιστήριο και τα βρώμικα παιχνίδια που έπαιξαν στελέχη δικά σας και του ΠΑΣΟΚ?!.

Γ.  Όντας εσείς υπουργός Πολιτισμού και η κ. Μπακογιάννη Εξωτερικών, συνελήφθη το μεγάλο αφεντικό της  SIEMENS κ. Χριστοφοράκος και ο αντ΄αυτού του. Και οι δύο μυστηριωδώς δραπέτευσαν?. Γιατί δε βγήκατε να πείτε κάτι? Να καταγγείλετε κάτι?. Μώκο και τσιμουδιά από το στόμα σας. ΓΙΑΤΙ?. ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ?.

Δ. Με ποιό ΠΑΣΟΚ θα συγκυβερνήσετε? Αυτό του Τσοχατζόπουλου – που έλεγαν στον βουλευτή σας κ. Τραγάκη- στην επιτροπή της Βουλής- ότι ο λογαριασμός του ο τραπεζικός ήταν τηλεφωνικός και όχι τραπεζικός αριθμός και τους πίστευε?!... Το ΠΑΣΟΚ της SIEMENS των Τσουκάτου, Μαντέλη?. Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου του επονομαζόμενου και Χαράτσιου? Του Λοβέρδου της Ανεργίας και της Κοινωνικής Μη Πρόνοιας?. Του αδιάβαστου Χρυσοχοϊδη της υψηλής  εγκληματικότητας που το παίζει μάγκας με τις δικές σας πλάτες?. Του Παπουτσή της Κερατέας  ή των δακρυγόνων καρκίνου  και του άγριου ξύλου στους διαδηλωτές του Συντάγματος?. Το ΠΑΣΟΚ του Ραγκούση που ξεσχίζεται με τον κ. Βενιζέλο?. Το ΠΑΣΟΚ του ανεργοπατέρα Κουτρουμάνη?. Της Διαμαντοπούλου του υπουργείου Αμάθειας και Αθεϊας?.

Ε. Εσείς που είστε ευαίσθητος στα εθνικά θέματα συνεργάζεστε με το ΠΑΣΟΚ που υποστήριζε το σχέδιο Άναν, και μαζί με όλο το σύστημα ΠΑΣΟΚ  και την κ. Μπακογιάννη είχαν πέσει να φάνε τον υπερήφανο Τάσο Παπαδόπουλο?. Τότε στο στόχαστρο των αλητοευρωπαίων ήταν η Κύπρος που θα κατσρεφόταν και θα χανόταν από προσώπου γης. Οι ίδιοι Ευρωπαίοι που και σήμερα έχουν πέσει επάνω μας και μας τρομοκρατούνε για να μη μας χάσουνε από πελάτες, με την δική σας πολιτική που τους συμφέρει?. H Κύπρος δεν καταστράφηκε αλλά πήγε καλύτερα και διέψευσε όλη την ευρωπαϊκή αλητεία, που τώρα σας υποστηρίζει στρεφόμενη εναντίον του λαού και βγάζει όλα αυτά τα παραμύθια για τη δραχμή. Η ευρωαλητεία που δε βλέπει το σπίτι της που καίγεται, αλλά τα βάζει με μας. Εμάς που είμαστε το 3% και όχι το 25% ή 27% της Ευρώπης και του οικονομικού της προβλήματος. Του προβλήματος που προκαλεί η Μέρκελ και ο Σοϊμπλε, που μας τσαλαπατούν καθημερινά και μας στέλνουν στον όλεθρο. Υποστηρίζετε την πολιτική της  ανθελληνικής Γερμανίας, εσείς με το βρώμικο και σάπιο εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ  του Σημίτη.

ΣΤ. Στη Μακεδονία που πήγατε μιλήσατε για τα ιερά της χώματα. Αυτά τα χώματα που η κ. Μπακογιάννη το 2008, ως υπουργός των Εξωτερικών δεν τα σεβάστηκε και άφησε να προσγειωθεί το αεροπλάνο του Σκοπιανού  υπουργού των  Εξωτερικών και έγραφε φαρδιά πλατιά «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Θυμάστε τότε που έγινε σάλος, αλλά και τότε σιωπήσατε?. Που ήταν το εθνικό σας φιλότιμο και πατριωτισμός σας? Ούτε μια δηλωσούλα?.

Ζ. Θα συνεργαστείτε και με τη ΔΗΜ.ΑΡ. του κ. Κουβέλη με την κ. Ρεπούση, του γνωστού «συνωτισμού» της Σμύρνης?. Τη ΔΗΜ.ΑΡ. της κ. Δραγώνα με όλα εκείνο που έκανε και εξακολουθεί να κάνει στην ευαίσθητη εθνικά Θράκη?. Που είναι ο πατριωτισμός σας?. Η εθνική σας τσίπα?. Που είναι το όραμα σας για εθνική ανεξαρτησία?.

Η. Η κ. Γιαννάκου δεν ήταν η υπουργός Παιδείας  όταν επι Καραμανλή ψηφίστηκε ο νόμος για να γίνει υποχρεωτικά η τουρκική γλώσσα, η δεύτερη επίσημη γλώσσα στα σχολεία της Θράκης?.  Ούτε και τότε δε μιλήσατε. Που είναι το εθνικό σας φιλότιμο?.

Θ.  Μιλάτε για θρησκεία και Εκκλησία!.. Εσείς το κόμμα που υποσχέθηκε στον μακαριστό Χριστόδουλο άρση του νόμου για την απάλειψη του θρησκεύματος στις ταυτότητες?. Εσείς που εμπαίξατε εκατομμύρια Ελλήνων με τις υπογραφές τους και μετά τους πουλήσατε?. Εσείς που βάλατε μέσω εντύπων σας εναντίον του Αγίου Όρους?. Εσείς που ποτέ δεν υπερασπιστήκατε την Εκκλησία στις παντοιότροπες επιθέσεις που δέχεται?.

Ι. Γιατί δε βγαίνετε να πείτε κανένα παρηγορητικό λόγο για όλους τους Έλληνες που αυτοκτονούν εξαιτίας της πολιτικής σας?. Γιατί δεν έχετε στο πρόγραμμα σας  να ανακουφίζει τις οικογένειες που αφήνουν πίσω?. Τόσο ένοχη σιωπή δεν τη βάζει ο νους του ανθρώπου.

Κ. Μιλάτε για ασφάλεια  και προστασία των πολιτών από την εγκληματικότητα. Ποιά ασφάλεια αυτή του κυρ' Πάκη που βγήκε το 2008 και μας είπε ότι δεν παρενέβη η αστυνομία να αποτρέψει την κουκουλαλητεία και άφησε να καεί η Αθήνα?!. Ποιά ασφάλεια?. Αυτή που έκαωε όλη την Ελλάδα με τον "στρατηγό άνεμο" Πολύδωρα?. Τον Κόη αρχηγό της Πυροσβεστικής, τότε που κάηκε η Ολυμπία?.

Λ. Μιλάτε για επενδύσεις, που θα τις τραβήξετε από το χέρι να τις φέρετε στη χώρα. Με υπουργό ανάπτυξης τον κυρ' Πάκη που συνέταξε το νομοσχέδιο για τον βασικό μέτοχο και σας τον επέστρεψαν σούμπιτο οι ευρωφίλοι σας ως απαράδεκτο?!.

Δεν έχουμε αυταπάτες ότι μπορείτε να απαντήσετε σ΄αυτά τα ερωτήματα γιατί δεν μιλούν στο σπίτι του κρεμασμένου για σχοινί.