Όταν η Κατσέλη φώναζε, ο Βενιζέλος έδινε …εξετάσεις στους Τροικανούς!

Γράφει ο Αιας

Σε ισχύ από σήμερα το αντεργατικό τερατούργημα, που καταδικάζει οριστικά στη φτώχεια και την εξαθλίωση τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα. Καταργήθηκε η μετενέργεια των κλαδικών συμβάσεων, που είχαν με τυμπανοκρουσίες ψηφίσει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τις επιταγές του δεύτερου Μνημονίου.
Ωστόσο, Σαμαράς και Βενιζέλος, εθισμένοι στις κυβιστήσεις, δίχως ίχνος ντροπής και  ενδεχομένως …σαλεμένοι από την...........
εκλογική πανωλεθρία, αίφνης εμφανίζονται θιασώτες της υπεράσπισης των εργασιακών δικαιωμάτων!!!

Γέλασε και το …παρδαλό κατσίκι, ακούγοντας, τα κόμματα των πολιτικών της συμφοράς, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, να δηλώνουν ότι, είναι ανοιχτά στο ενδεχόμενο διαπραγμάτευσης του Μνημονίου, που είχαν αρνηθεί να κάνουν, πως είναι πρόθυμα ακόμα και να καταργήσουν νόμους – όπως αυτόν για την άρση της μετενέργειας – που τα ίδια, πριν λίγους μήνες, είχαν ψηφίσει.

Αλήθεια, όταν η Λ. Κατσέλη καταψήφιζε το άρθρο 37, προτρέποντας τον Βενιζέλο και τα λοιπά εξαπτέρυγα του μνημονίου να θέσουν  «κόκκινη» γραμμή στην Τρόικα και να μην υποκύψουν στις αξιώσεις της, αλλά να διαπραγματευθούν, γιατί δεν την άκουγαν; Γιατί την είχαν αναγάγει σε «μαύρο πρόβατο», σε «επικίνδυνη» φωνή του πολιτικού συστήματος;
Εάν τότε, αντί να λοιδορούν, είχαν ακούσει την Λ. Κατσέλη και είχαν διαπραγματευθεί σκληρά με την Τρόικα, σήμερα δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ!