Επιστολική ψήφος και ο δεκάλογος κριτικής ανάλυσης

 Αναγνώστης

Eνα γνήσιο κομμάτι του απόδημου Ελληνισμού παραμένει χωρίς δικαιώματα, ενώ όλα τα πολιτικά κόμματα μας άφησαν τέσσερις ολόκληρες δεκαετίες με το ψεύδος της εισαγωγής της επιστολικής ψήφου, με άνιση μεταχείριση με τους άλλους πολίτες της ΕΕ !
Προλεγόμενα:
Σε ετούτες τις κρίσιμες στιγμές για τη χώρα μας, που απαιτούνται: Αλληλεγγύη, διορατικότητα, συνεργασία, συναίνεση, αλληλοβοήθεια ......
και εθελοντισμός και βοήθεια για αυτοβοήθεια , παραμένει ένα γνήσιο κομμάτι του απόδημου Ελληνισμού, χωρίς δικαιώματα, ενώ όλα τα πολιτικά κόμματα μας άφησαν τέσσερις ολόκληρες δεκαετίες με το ψεύδος της εισαγωγής της επιστολικής ψήφου, με άνιση μεταχείριση με τους άλλους πολίτες της ΕΕ !
Παρατήρηση:
Κατ΄ αρχάς είχαμε χαρεί και συγχαρεί τη Βουλή των Ελλήνων που είχε αρχίσει με την συζήτηση για την επιστολική ψήφο, γιατί μέχρι τώρα λάβαινε απόφαση για εμάς μπροστά από εμάς και χωρίς εμάς, και για να εφαρμόσει,«τι κρίμα», την Νομοθεσία μετά από τέσσερις τετραετίες κατάρρευσης της δικτατορίας. Όλα όμως τα κόμματα πνίγονται στο ύποπτο ψεύδος; Περίπου σαράντα ολόκληρα χρόνια.
Και στην προκειμένη περίπτωση, που πρέπει κάθε ψηφοφόρος να πάει να ψηφίσει, γιατί κάθε ψήφος είναι τόσο σημαντική, τόσο σπουδαία, τόσο ζωτικής σημασίας, ώστε να μην έρθουν στη Βουλή κόμματα που δεν μπορούν, που δεν έχουν τη διορατικότητα, που δεν θέλουμε και δεν εμπιστευόμαστε να μας κυβερνήσουν.
Ένα πρωτοφανές βραδυφλεγές «αδικαιολόγητο» φαινόμενο στις ευρωπαϊκές χώρες.