Κατέληξαν και στον αριθμό των …αυθόρμητων ψηφοφόρων του Μπενύτο



Γράφει ο Μαγια

Υπάρχουν Έλληνες, που θα επικυρώσουν με την ψήφο τους στον Βενιζέλο, τη νεοδεξιά μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ, που οδηγεί τη χώρα στην υποτέλεια και τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση;
Υπάρχουν δημοκρατικοί πολίτες, που θα συναινέσουν σε εκλογικές μεθοδεύσεις τριτοκοσμικών καθεστωτικών κομμάτων, τύπου Μπάαθ;
Προφανώς, αυτοί, που θα προσέλθουν στις κάλπες για να ψηφίσουν τον μοναδικό υποψήφιο για την ηγεσία του «προοδευτικού» και........
«δημοκρατικού» ΠΑΣΟΚ, θα είναι η κάστα των κρατικοδίαιτων κομματικών αξιωματούχων, η ΠΑΣΟΚική νομενκλατούρα. Αντε και κάποιοι αμετανόητοι, που πιστεύουν ότι πάλι με χρόνους με καιρούς πάλι δικά τους θα’ ναι.
Ο Βενιζελικός θίασος έχει ξεπεράσει κάθε όριο ιλαρότητας.
Τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση εκβιασμού μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι έχουν πελατειακή εξάρτηση από το κογκλάβιο των υπασπιστών και εξαπτέρυγων του Μπενύτο.
Θέλουν πάση θυσία οι εκλογές να έχουν ικανοποιητική συμμετοχή για να δείξουν ότι οι πολίτες δεν περιθωριοποίησαν το ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν …καταλήξει και στον αριθμό των …αυθόρμητων ψηφοφόρων του Μπενύτο, που θα ανακοινώσουν: 130.000, πάνω-κάτω!  
Ωστόσο, το ενδιαφέρον εστιάζεται στο κλίμα που θα επικρατήσει και στις απείρου πολιτικού κάλλους σκηνές που θα διαδραματιστούν στα κατά τόπους εκλογικά κέντρα. Και φυσικά στο τσουνάμι των αποχωρήσεων από βουλευτές και στελέχη, από τη Δευτέρα το πρωί!