Ο βρώμικος πόλεμος λάσπης κατά της «Κοινωνικής Συμφωνίας» ξεκίνησε!

Γράφει ο Αιας


Δεν πρόλαβε να σηκώσει τα πανιά η «Κοινωνική Συμφωνία», ο νέος πολιτικός φορέας της; κεντροαριστεράς και δέχτηκε τις πρώτες τροχοδεικτικές βολές.
Η καταρρέουσα πολιτική τάξη εκδήλωσε τις προθέσεις της: Ο βρώμικος πόλεμος λάσπης θα είναι ανηλεής!
Το χορό άνοιξαν τα εξαπτέρυγα της νεοδεξιάς βενιζελοπαρέας. Ανυσηχούν σφόδρα οι .......
κουκουλοπουλο-γερουλάνοι -και δικαίως- πως το νέο κόμμα, προσφέροντας διέξοδο στις μεγάλες μάζες των αντιμνημονιακών ψηφοφόρων, που έχουν δημοσκοπικά διογκώσει εντελώς αφύσικα τη «Δημοκρατική Αριστερά» του Φ. Κουβέλη, θα επιτείνει την αποσάρθρωση και συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ.
Μετά την παρωδία της μπρεζνιεφικού τύπου εκλογής του μοναδικού (και ανεπανάληπτου;…) Μπενύτο, οπότε αναμένονται μαζικές αποχωρήσεις στελεχών, θα πολλαπλασιαστούν οι επιθέσεις ενώ δεν αποκλείεται να μπουν στη …μάχη και άλλοι θύλακες του διεφθαρμένου και χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος.
Η πολιτική πρόταση της «Κοινωνικής Συμφωνίας» για την εφαρμογή ενός Εθνικού Σχεδιασμού Οικονομικής Ανασυγκρότησης της χώρας και των «εθνικών ισοδύναμων μέτρων», συνιστά τον άλλο δρόμο για την έξοδο από την κρίση, που μπορεί να δώσει υπόσταση, έκφραση και ελπίδα στην Ελλάδα της δημιουργία, η οποία συνθλίβεται ανάμεσα στο καταστροφικό «ναι σε όλα» και το ανεδαφικό «όχι σε όλα».