Όταν καβαλάς το καλάμι…..

 Γράφει το Φόβητρο

Διαβάσαμε χτες ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο του μυστικοσυμβούλου για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων της Ν.Δ ... οι προσεγγίσεις ήταν ποικίλες, άλλοι ΄΄εγραψαν ότι τα "χώνει" στον Σαμαρά, άλλοι ότι εκφράζει την λαϊκή απάιτηση για ανανεωση των ψηφοδελτίων με πρόσωπα΄που θα ανα΄δειξει η ίδια η κοινωνία κλπ
Στην πραγματικότητα ο Γαρουφαήλ ψάχνει εναγωνίως τρόπο να ......
απεμπλακεί από την υποψηφιότητα του αφού βλέπει ότι η "άνωθεν" επιβολή δεν περπατάει. Αλλιώς δεν εξηγείται να γράφει τε΄τοια πράγματα ένας ευνοημένος του συστήματος.
Από που κι ως πού ρε πατριώτη εσύ εκφράζει τον αγνό Νεοδημοκράτη, που το παιδί του είναι σήμερα άνεργο κι έχει δυο πτυχία για την κορνίζα, που οι σύντροφόί σου τη δεκαετία του '80 τον κυνήγησαν από την υπηρεσία που δούλευε, που το Πασοκ του Σημίτη ( σημείωση : εσύ ψηφίζεις Ν.Δ από το 2004) του "έφαγε" στο Χρηματιστήριο τις αποταμιεύσεις, που ακόμα και ΄σημερα βάζει από το υστέρημά του για να συντηρήσει την Τ.Ο Ν.Δ όταν εσύ φιλοξενείσαι στον έντυπο κι ηλεκτρονικό Τύπο για να λες τι γνώμη σου για την Κεντροδεξιά του 2020. Δε μπορείς να μιλάς αφ'υψηλού για κάτι που δε γνώρισες, κι εμείς έχουμε πονέσει όπως είναι η πουλάδα της ΔΑΠ, τα βανάκια της ΟΝΝΕΔ, οι αφισοκολλήσεις και οι περιοδείες του κόμματος.Αν ήθελες να στηρίξεις την ανανέωση με άφθαρτα πρόσωπα δεν έιχες παρά να διεκδικήσεις τη συμμετοχή σου στα ψηφοδέλτια από την εκλογή από τη βάση όπως προβλέπεται στο άρθρο 21 του Καταστατικού του κόμματος κι εκεί θα βλέπαμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.
Τέλος πάντων, αν εσύ επέλεξες να βρείς μια εύσχημη δικαιολογία να μην κατέβεις επειδή βλέπεις ότι δε βγαίνεις ούτε 8ος,καλό θα κάνεις κι σε σέμα και σε εμάς που στηρίξαμε τον Σαμαρά για να σπάσει η βαρωνεία κι όχι για να αντικατασταθει από το Δίκτυο 21.
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε όλοι εσείς οι όψιμοι είναι να απομακρυνθείτε μπάς και αφήσετε τον Πρόεδρο να βγεί από τα κλειστά γραφεία και να αφουγκραστεί τις ανάγκες της πραγματικής κοινωνίας. Το παράδοξο όμως είναι ότι όλοι οι αυλοκόλακες είστε επισκέπτες, που όπως οι καλεσμένοι σε μια κοινωνική εκδήλωση παρευίσκονται,διασκεδάζουν αλλά το λογαριασμό και την αναστάτωση την επωμίζονται οι οικοδεσπότες.
Οι Νεοδημοκράτες που έχουμε το κόμμα "σπίτι" μας.