Προσωρινά τα καταφύγια κράτησης μεταναστών;

Γράφει η Στεφανία Λυγερού

Με τόσα χρήματα που θα δαπανηθούν για την ανακαίνιση των στρατοπέδων, όχιπροσωρινή, καραμόνιμη είναι η λύση.
Προσωρινή ήταν η λύση που έδωσαν όταν έκανε ψόφο για την στέγαση τωναστέγων του κέντρου. Άνοιξαν υφιστάμενα δημόσια κτίρια, δεν δαπάνησαν δραχμή,και με το πέρας της έκτακτης ανάγκης, τους αποχαιρέτησαν οι ευεργέτες -τουςέστειλαν από εκεί που ‘ρθαν.
Ερώτηση: Γιατί αυτοί οι άγιοι, αλληλέγγυοι, ανθρωπιστές κύριοι, δενπροέβησαν σε ανάλογο διάβημα, να ανακαινίσουν δηλαδή δημόσια οικήματα, για την..........
φιλοξενία των αστέγων (που σημειωτέον άστεγους τους κατάντησε η δική τουςεξολοθρευτική πολιτική);
Απάντηση: Γιατί οι άστεγοι δεν τους επιφέρουν κέρδος!!!
Με τους μετανάστες τα τσεπώνουν απ’ όλες τις μεριές, και για να τους βάζουνπαράνομα στη χώρα, αλλά και για τη διαμονή τους -με το μήνα πληρώνεται ηπολιτεία, κάτι εκατομμύρια. Επειδή δε τα χρήματα τα βάζουν στην τσέπη οιπροδότες, είμαστε υποχρεωμένοι εμείς οι πολίτες να πληρώνουμε και να ξαναπληρώνουμεγια μία προπληρωμένη περίθαλψη!!! Και παρόλα αυτά (ενώ πληρώνουν και οι έξωαλλά και εμείς) μένουν τελικά οι μετανάστες πεταμένοι σαν σκουπίδια, και ταβάζουμε και μαζί τους για την εγκληματικότητα!!
Η λύση λοιπόν στο μέγα πρόβλημα των μεταναστών είναι μία: να ξεκουμπιστούνοι προδότες μαζί με όλα τα τσιράκια τους. Να ξεκουμπιστούν αυτοί που όσαχρήματα κι αν μπουν στη χώρα, αφήνουν τα ταμεία της άδεια.
Δεν είναι πολλοί, μέχρι 200.000 οι άπατρις (οι του κυνοβουλίουπαρέα με τα τσιράκια τους). Αυτοί θα «απελαθούν»* και ΟΛΑ τα προβλήματα τηςχώρας θα τα λύσουμε σε χρόνο ντε τε.

Στεφανία Λυγερού

* Θα παν στους τόπους τους, τους χλοερούς.