Σκανδαλί(δης)ζει ο …συμπεθεροκόπος

Γράφει ο Μαγια

Ο Κ. Σκανδαλίδης, ο…συμπεθεροκόπος της ενότητας και γνησιότητας του νεοδεξιού ΠΑΣΟΚ, που συνέζευξε εις σάρκαν μίαν, τους Βενιζέλο και Λοβέρδο, ανακάλεσε στην τάξη τον δεύτερο, που είχε σπεύσει, εν είδει λαγού, να προαναγγείλει την πρωθυπουργία Σαμαρά.. Μιλώντας στο Μέγκα, διαφώνησε με το ενδεχόμενο να αποδεχθεί το ΠΑΣΟΚ τον Σαμαρά για την θέση του πρωθυπουργού, σε περίπτωση μετεκλογικής συγκυβέρνησης με τη ΝΔ (εάν και εφόσον τους.......
βγουν τα κουκιά…).
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης (υπενθυμίζουμε για όσους το έχουν ξεχάσει)
άφησε να διαφανεί, ασυναίσθητα, εν τη ρύμη του ξύλινου κομματικού λόγου του ότι, δεν πρέπει να έχει διαβάσει ούτε το πρώτο, ούτε το δεύτερο Μνημόνιο!
«Είναι …αναξιόπιστο να λέει κανείς πως το μνημόνιο 2, είναι διαφορετικό από το μνημόνιο 1», είπε ο μονιμάς υπουργός, ο οποίος, αδυνατώντας να διακρίνει τις διαφορές, επί της ουσίας υποβάθμισε το νέο Μνημόνιο της ντροπής, της υποτέλειας της χώρας και  του ολοκληρωτικού εξανδραποδισμού του ελληνικού λαού.
Ο πάλαι ποτέ …σοσιαλιστής Σκανδαλίδης, όπως και τα λοιπά πολιτικά θρασίμια της συγκυβέρνησης, οι υπαίτιοι της οικονομικής συμφοράς, είναι προφανές ότι, βρίσκονται σε παράκρουση ψεύδους, υποκρισίας και νεοφιλελεύθερης αναλγησίας. Μας τσακίζουν αμείλικτα και από πάνω μας δουλεύουν αδίστακτα, χωρίς όρια και αναστολές… Νισάφι πια!